Translate

diumenge, 5 d’abril del 2020

Grácies Joumana


Gràcies Arnau i la Paula

Bona nit el Arnau i la Paula os envien uns divuixos que els han fet amb tot el cor i donar-vos molts anims i moltes gracies per estar al peu del canyo i ajuda a tantissima gent i als pacients dirlis que tot anira be que molta força i que no deixin de sonriure que aviat tornarem a poder fer una vida  normal .una abraçada per tot el equip.






Gràcies P4 violins, lestonnac


Gràcies Escola d'Espluga de Serra



Hola us envío el dibuix, de la filla d'un zelador company vostre, d'ànims als profesionals de l'Arnau que ens esteu cuidant.

Molt bona tasca amb aquesta iniciativa.
Moltes gràcies per tot el que esteu fent! 

Ànims i molta força!!!



Gràcies l'escola de Torà

Benvolguts/des

Des de l'escola de Torà participem en la iniciativa d'enviar-vos missatges d'ànim i de FORÇA a través dels dibuixos i petits escrits del nostre alumnat . Aquí en teniu la primera mostra.  Ho hem recollit a través d'una presentació de power point, hem pensat que així seria senzill imprimir-los tots de cop. 

MOLTES GRÀCIES per la vostra DEDICACIÓ!!!






















Gràcies Vanesa


Bona tarda!

Adjuntem un dibuix fet pel Jan que té 5 anys recent fets. El dibuix detalla el jardiner que és diu Jordi, està tallant l herba i podant un arbre del jardí de la comunitat de casa. Que bonic està el jardí cuidat. Que bonica la natura!!! Una abraçada i molts petons als pacients per que es millorin aviat! Força! Gràcies als sanitaris per la feina que feu!




Gràcies Ana Martín

Desde nuestra casa  os queremos mandar toda la fuerza y ánimos del mundo, sois muy fuertes! Pronto pasará, todo va a salir bien. Ánimo valientes!! Os merecéis todo lo mejor. Un saludo.
Ana Martin


Gràcies Alex i Albert


Gràcies Dídac i el Nil

Bona tarda,

Us adjunto un vídeo que han fet el Dídac i el Nil per a donar ànims a les persones que estan malaltes i que es millorin el mes aviat possible.

Una abraçada,



Gràcies Jordina

Molts ànims i molta força a tots els professionals i pacients!!


En especial a dos amics que estan allí!!!!!! 





Gràcies Lucas i Pilar

💝 💌OLA  SOC  EL  LUCAS  TINC 5  AÑS.  MOLS  ANIMS  PER  TOTS  TINC  UNA   GERMANA   I  ES  DIU  PILAR US ENVIEM LES PALMES QUE HEM FET A CASA I EL DIBUIX QUE HEM PINTAT PER AL DIA DE RAMS. 

UNA ABRAÇADA I MOLTS PETONS!!!



Gràcies Aitana col.legi SANT JAUME-LES HEURES

Bona tarda,

Primer de tot, moltíssimes gràcies pel que feu tots i totes vosaltres per nosaltres. SOU UNS AUTÈNTICS HEROIS I HEROÏNES. 

Sóc l'Astrid Cañizares, professora de secundària, però us escrit en nom dels professorat del col.legi SANT JAUME-LES HEURES per enviar-nos algunes creacions dels nostres alumnes. Durants aquests dies confiem tenir més per tots vosaltres. 

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT, DE DEBÒ.
MOLTS PETONS I ABRAÇADES.

Astrid.




Aitana-Lleida.

Gràcies a tot l’equip sanitari, gràcies per ara més que mai estar lluitant per salvar-nos la vida. Molts ànims a tots i a totes els que per desgracia s’han
infectat i als/les que no. Junts/Juntes guanyarem!!




Que sàpigues que no estàs sol/a que tothom fa el possible per que sortim tots i totes d’aquesta lluita. Aviat tot passarà. 

Gràcies Helena

DIBUIXOS PER VOSALTRES DE PART DEL SANT JAUME-LES HEURES


Bon dia, 
Us envio un altre dibuix d'una altra alumna,
Gràcies per tot😍
Astrid.




Gràcies Hector

Bona tarda, 
Us envio una carta-dibuix del nostre alumne Hèctor.
MOLTS PETONS😘 DE PART DEL COL.LEGI SANT JAUME-LES HEURES!

gràcies Ummu

Gracias por todo lo que hacéis.




Gràcies Anna

Hola,
Anna os manda un dibujo para animar a todos los pacientes ingresados en el hospital y para todos los profesionales sanitarios que están luchando contra el coronavirus.


Gràcies Arnau, Oriol, Sergi i Susana


Bona tarda! La família Sans Jerez de Les Borges Blanques, us envia aquests dibuixos plens de colors i energia perquè us cureu ben aviat!
Una abraçada des de Borges!
Arnau, Oriol, Sergi i Susana 






Gràcies Equip Directiu ZER Serra Llarga

Benvolguts i benvolgudes, els alumnes de la ZER Serra Llarga de la Noguera ( Algerri, Ivars de Noguera i Castelló de Farfanya) us enviem uns missatges d'agraïment a tot el personal sanitari i a tots els qui fan possible que tirem endavant.
Gràcies per la vostra valentia i la vostra entrega. Us admirem! Ànims!


Salutacions
Equip Directiu
ZER Serra Llarga



 

Hugo 22 meses. Todo irá bien. Besos Julia

Buenas tardes, el dibujo de hoy es especial para Julia que ha nacido hoy en el Arnau!!  
Mucha fuerza a todos!!
Todo irá bien!!





Grácies Xavier