Translate

dimarts, 14 d’abril del 2020

Gràcies Laya

Buenas tardes, os envío el dibujo de Laya Navarro Orus del Colegio Maria Moliner de Fraga (Huesca), se ha dibujado a ella, con su madre y hermana menor jugando a las cartas en el comedor, es lo que mas le esta gustando en estos días que se tiene que quedar en casa.


Un saludo

Susana.


Gràcies Melani

Carta per als hospitals.

Buenas, esta carta va dirigida para los hospitales que se esfuerzan a intentar internar a los enfermos del virus y curar-los.


Gràcies per aquesta ajuda per a tots, si no haguessin hospital sseguiríemtot i ambmésmorts al país,encara que em sembla moltmalament que cada persona en una habitacióestiguinjunts, com a mínimdues persones, ja que es podriencontiagiarl'un a l'altre.


Ànims a la gent que tingui el virus i que també estiguimalalta!




Gràcies Aina

Bones, sóc l'Aina Rueda i us envio aquest dibuix per donar molts ànims i força per superar aquesta malaltia. Esperem que ben aviat estiguem tots recuperats.


Gràcies Jana

CARTA ALS SANITARIS DE L’HOSPITAL ARNAU DEVILANOVA

Hola,
Sóc la jana i tinc nou anys. Faig 4t de primària a l’escola FEDAC Lleida.

Us escric aquesta carta per donar-vos les gràcies per tot el que esteu fent per ajudar a la gent que està malalta a l’hospital,  sé que treballeu moltes hores i que de vegades no podeu estar amb la vostra familía així que m’imagino que també és molt dur per vosaltres. 
Us envio moltes forces per aquestss dies que per vosaltres deuen ser molt durs.

Gràcies Berta

Hola sóc la Berta , jo ja us vaig fer una carta però ,mai em cansaré d'agrair-vos la feina que feu ,perquè ens esteu ajudant molt , esteu salvant moltes vides 😘 .


    GRACIES   PER    TOT    💜💜💜.

Gràcies Stefani

Stefani Rosenova Mihaylova 
INS Alcarràs 
1r ESO A


Gràcies Maribel.

Hola, me llamo Maribel y vivo en Lleida. No nos conocemos pero me ha llegado al corazón tanto sufrímiento y quisiera darle unas palabras de ánimo y consuelo basadas en la palabra de Dios. En ella encontramos mucho alivio a tantos problemas.


Gràcies Laura Gimeno



      DE TOT COR, ÀNIM

Bon dia!

Metges/ses, personal sanitari, voluntaris/es, etc…
Elsfem arribar aquestesparaules per a agraïr-vos tota la feina, esforç i coratge que esteudemostrant en aquestosdiestantsdifícils de molt esgotament i separats de la vostra familia.

Sabem que esteufent una feinaexemplar i encara queesteuvivinti patintcircunstànciesmoltsdifícils de molt estrés i neguit emocional, afronteu tota aquestasituació amb un somriure i encomaneu el bon ànim amb el vostrepositivisme.
Moltesgràcies per tot, i juntsguanyarem!
Ànim, i una fortaabraçada de:
Laura Gimeno
Ànim, i una fortaabraçada de:
Laura Gimeno



       DE TOT COR, ÀNIM

Bon dia!

Elsfem arribar aquestesparaules per donar-li una mica de cònsol i ànim en aquestosdiesdifícilsontotsestempatint molt, i sobretotels que esteuhospitalitzatslluitant contra el coronavirus.

Sabem que és molt difícil estar lluny de la vostrafamília i per aixòvolemficar el nostrepetitgranet de sorra per pogueraixecar-li el ànim i si és posible dibuixar-li un somriure.

Esperem que es recuperin i pogueu tornar a casa aviat amb la vostra familia.
Laura Gimeno






Gràcies AYA SOUSSI

La Martina


Hi havia una noia de 14 anys que es deia Martina,anava a un institut, 3r d'eso.Era una de les noies mes populars de tot l'institut, i la noia mes inteligent de la clase.Pero la Martina tenia un rival que es deia Lluis,ell anava a 3r d'eso pero ell lla havia repetit curs.No treia molt bona nota i es burlava de la gent.La Martina no s'oportava el que feia Lluis,perque ella no li agradava la violencia,i sempre defendeia a la gent.Un dia Lluis va veure una noia nova de 1r d'eso i a la pobre li faltava una cama, va comensar a burlar-se de la noia,i la noia va comensar a plorar perque el que havia dit en Lluis li va ofendre molt,la Martina va veure el que passava i va anar a defensar a la noia. 

La Martina va dir: 

-Et sembla bé el que estàs fent, imaginat que et falta una cama,t'agradaria que la gent es burle-si de tu, a que no t'agradaría, i amb ella tampoc li agrada. 

La Martina va preguntar a la noia: 

-Et trobés bé. 

Noia-Si graciés. 

-Com et dius. 

Noia-Em dic Anna 

Anna-Graciés per defendre-m. 

-No passa rès. 

Apartir d'aquell dia l'Anna va tenir més confiança amb ella mateixa.La Martina i l'Anna es van fer amigues. 

La Martina va dir l'Anna: 

SIGUIS VALENT/A I FORT/A I QUE NINGÚ S’INTERPONGUI EN EL TEU CAMÍ. 

La Martina er auna noia molt amable i cada vegada tenia mes amics i amigues.Un dia va arribar una noia de baxillerat aquella noia es deia Ariana era una de les noie mes agresives de l’institut, aquell dia va començar a donar bofetades a la Maria, la Martina va anar a defençar a la noia la Ariana la va deixar al terra i va començar a amenaçar a la Martina i li vca donar un cop molt fort , i en aquell momento va apareixer tot l’institut i van defençar a la Martina l’Ariana s’en va anar.Va aixecar-se la Martina i va donar les gracias atots i totes. 

Heu vist cuan ajudem a la gent, i fem coses bones al final cuan tu estas en perll ells venen a ajudar-te, moltes vegades tenim que reflexionar de que em fet malament i si podem areglar el que acabem de fer i fer coses bones per aquells que ho necessiten. 



ESCOLA RIU SEGRE

Col·labora fent dibuixos ... poemes... textos que animin als professionals que ens ajuden. Collabora damb diboishi, poèmes ... Tèxti qu'animen as professionaus. Colabora haciendo dibujos...poemas...textos que animen a los profesionales que nos ayudan

Gràcies Alejandro


Gràcies Martina


Bon dia em dic Martina Paredes Flotats faig 4t B educació primaria am colegi lestonnac de Lleida adjunto el meu travall per donar-vos ànims a tots i totes
Atentament:
Martina 😘❤








Abril i Gala. Moltes gràcies

Grácies.



Gràcies Àlex

Bon dia,
us envío aquest dibuix per donar-vos molts ànims en aquests dies tan difícils.

Àlex.



Gràcies Clàudia


CARTES QUE CUREN

Estimat desconegut/da, em dic Clàudia i tinc 14 anys, estudio al col·legi Vedruna Balaguer. Faig 2n d’ESO. Soc una nena molt extrovertida, alegre i molt divertida. Els meus hobbies són la gimnàstica rítmica i el futbol.
En aquest dies de confinament a causa del virus, hem escoltat amb atenció les moltíssimes notícies i la veritat, és que tota la meva família està preocupada per la situació que s'està vivint, ja que nosaltres tenim una àvia de 85 anys (sort que està bé). Mai no m’hauria imaginat passar per aquesta situació i que tot el mon estigués parat per aquesta pandèmia. Esperem que tot això acabi d'aquí poc . Estem super orgullosos dels sanitaris que tenim en aquest país. Per això cada dia a les 20:00 sortim tots als balcons i aplaudim per la gran feina que estan fent. Esteu en molt bones mans. Sé que són dies durs però veuràs que d’aquesta te'n sortiràs. Tota la meva família, et desitgem de tot cor, una tornada a casa al més aviat possible, amb la teva gent que segur que t'està esperant amb els braços oberts. No esteu sols, esteu amb nosaltres .
D’aquesta en sortirem!!!! Una abraçada molt forta per tu i per tots els sanitaris.

Moltes gràcies Naia

Poesia per als sanitaris i forces de l'estat.


Gràcies Júlia i Sergi (alumnes de 6è de l'escola Parc del Saladar)

Hola!

Us faig arribar un parell més de cartes de part dels alumnes de 6è de l'escola Parc del Saladar d'Alcarràs!

Mil milions de gràcies!!

Meri.



Moltes gràcies Martina i Iris


La Martina (8anys) i la Iris (4anys) han fet molt a gust uns dibuixos per agrair la tasca als sanitaris i animar a les persones ingressades.

Moltes gracies




Gràcies Alba

Bon dia,

Avui li toca el torn a la meva altra filla Alba Montserrat de 7 anys també, que us envia molts ànims i desitja que tothom es recuperi aviat.

Una abraçada.


Gràcies Marta

Benvolgut personal sanitari de l'Arnau de Vilanova de Lleida,
Sóc la Marta Teixidó de l'escola Maristes Montserrat de Lleida i us volia enviar aquesta carta d'agraïment per tot el que esteu fent aquests dies.

Una abraçada,

Marta Teixidó.


Jo en aquest text, us vull agrair tot el que esteu fent aquests dies i també tot el que feu sempre. Per això us faig aquest text.

Aquests dies estan sent durs però amb vosaltres ho aconseguirem.També us vull dir que no us rendiu. Tothom sap que és una situació difícil, hi ha gent que ho està passant millor que altres, però amb la
vostra ajuda tot anirà bé.

I sol us vull agrair el que feu i esteu fent per tothom i que seguiu així.

TOT ANIRÀ BÉ.

Genís. Gràcies


EM DIC GENÍS I TINC 6 ANYS. US HE FET UN DIBUIX PER AGRAIR VOS TOT EL QUE FEU PER LES PERSONES QUE HO NECESSITEN. 
PORTO 32 DIES SENSE SORTIR DE CASA .
MOLTES GRÀCIES.


Ivet. Moltes gràcies


Gràcies Laura


Hola!!! soc la Laura Labrador de 1r B del col.legi Pràctiques II...
Molts ànims i suport pels pacients i sanitaris...perque ben aviat
estigueu a casa...

Una salutació


Gràcies Aleix



Cartes que curen

T’escric aquesta carta per a què sàpigues que no estàs sol en aquesta lluita contra aquest nou virus, que malauradament s’ha convertit en una pandèmia mundial, pensa en totes aquelles persones que vas abraçar abans que estiguessis en aïllament, fes una llista de tot el que vols fer quan tot això s’acabi. Aquí fora, ens estem quedant a casa per tal que els hospitals no es colapsin i així tots els professionals sanitaris tinguin totes les forces per curar-te, també fem actes per intentar animar-vos i agrair als sanitaris tot el que fan per curar a tots els pacients, un dels actes més destacats és que cada dia a les vuit sortim a aplaudir, xiular i posem música, cada dia en posem de diferents excepte la de “Resistiré”, ja que és una cançó que crec que representa perfectament el que sentim en aquests moments, estic segur que d'aquí poc tu també estaràs aquí fora aplaudint amb la gent que més t’estimes. Un altre dels actes, tot i que aquest no el pot fer tothom, també és molt solidari, és que tots aquells que tenim les defenses altes ens oferim com a voluntaris per fer arribar a les persones més dèbils tot allò que necessiten, per exemple anar a passejar el gos, anar a comprar el menjar…
També has de pensar que quan surtis i estiguis en perfectes condicions, no estaràs tan avorrit com sembla, ja que pots fer videotrucades amb els teus amics per fer esport, conversar de la teva “experiència”... 
Pot semblar que estem sols però estem més units que mai!
T’envio tots els ànims que es poden enviar a través d’una carta. Segur que et curaràs i podràs tornar a veure ben aviat els teus estimats.

Una abraçada des de la distància.