Translate

dissabte, 11 d’abril del 2020

Gràcies Maria

Bona tarda,

Com a mare de la Maria Primo Gardenyes, alumna de l'Escola Municipal de Música de Balaguer, em poso en contacte amb vosaltres per compartir un rap que ha fet la Maria.
La Maria Primo de nou anys i alumna de violí de l'escola ha creat el rap "Fora Coronavirus" on expressa el desig que desaparegui el virus i agraeix la feina dels sanitaris i de la gent.
La idea del rap i la lletra han estat obra de la mateixa Maria, qui ho va enviar al seu professor de violí, i aquest li va preparar una base rítmica i una melodia amb violí que ha enregistrat ella mateixa.

Desitjem que us agradi i que el puguem cantar tots.
Ojalà que ens ajudi a passar algunes estones...

Una abraçada molt forta!!!

Maria Gardenyes


Gràcies Dolors

Bon confinament:


En primer lloc agrair als nostres herois sanitaris que esteu al peu de canó dia rere dia.

Des de les nostres possibilitats també volem ajudar quedant-nos a casa amb les nostres tres princeses.
I una gran abraçada a tots els petits que estan a casa, també són herois tenen el seu petit paper important en aquesta història.
Tot anirà bé.  



Us enviem la nostra pancarta de ajut moral., on entre tots s'aconsegueix. 
Mª Dolors Torrelles



Gràcies Alma

Buenas tardes!!

Enviamos dibujo de ánimo para tod@s!!!
Somos los papás de Alma; bebé del colegio sagrada familia de Lleida.

Un abrazo y fuerza para todos!!!




Moltes gràcies Club Bàsquet Lleida

Bona tarda,
Des del Club Bàsquet Lleida us fem arribar aquest vídeo que han fet les jugadores del Club per totes les persones lluitadores de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, després de la crida que va fer l’aula hospitalària no ens ho vam pensar i ens vam organitzar per tenir un vídeo per totes vosaltres l’abans possible.
Esperem que us agradi ja que l’hem fet amb molt d’amor i empatia per totes les persones que esteu dins i fora de l’Hospital.
MOLTES GRÀCIES! ENS EN SORTIREM! EL CB LLEIDA ESTÀ AMB VOSALTRES!






Moltes gràcies Jordi

CARTES QUE CUREN

Hola, 

Em dic Jordi, tinc 12 anys i visc a Balaguer. T’envio aquesta carta perquè sé que estàs ingressat pel Covid-19. Potser ara estàs sol però has de pensar que els metges, infermers, sanitaris en general estan treballant molt perquè puguis curar-te i sortir molt aviat de l’hospital. Aquest virus és molt contagiós i per això no et poden venir a veure la teva família ni els teus amics. És pel bé de tots i perquè ells no es posin malalts i no hagin de ser ingressats a l’hospital.

Pensa que tots nosaltres estem confinats a casa i no podem sortir, ni anar a l’escola, ni veure els nostres amics. No ens agrada però ho hem de fer perquè hi hagi menys infectats i acabar amb aquest virus al més aviat possible. Ara potser estàs avorrit però pensa que els dies passen molt ràpid i si fas cas als metges podràs sortir molt aviat. 

Espero que t’hagi agradat aquesta carta i pensa que d’aquí no res tornaràs a casa amb la teva família. T’envio molts ànims i molta força des de Balaguer. 

Adéu!

Jordi Sunye

Jonadab. Gracias

Hola.

Espero que sirva de ánimo.

Saludos.


CARTA DE APOYO A LOS PACIENTES


Lleida, 11 de abril de 2020 

¡Hola! Me llamo Jonadab. Soy un conciudadano tuyo que vivo en la ciudad de Lleida. Tengo 43 años y soy padre de familia. Tengo una hija de 17 años y un hijo de 14 años. Trabajo de técnico de mantenimiento.

Ahora que me conoces un poco más solo quiero expresarte mi apoyo en tu lucha contra la enfermedad. Seguro que tú y los tuyos estáis pasando por momentos difíciles. Por eso, ¡mucho ánimo! No estáis solos.

Todos sufrimos de una forma u otra el azote de esta pandemia. Algo que a mí me consuela y posiblemente a ti también es saber lo que Dios pronto hará para que la enfermedad, el sufrimiento e incluso la muerte desaparezcan para siempre.

La Biblia en Isaías 33:24 dice: “Y ningún habitante dirá: “Estoy enfermo”. Esto pronto será una realidad.¡Espero que te recuperes pronto! ¡Muchos ánimos! 

Jonadab Román

Gracias Abel

Hola me llamo Abel y tengo 10 años. Quiero compartir contigo una bonita esperanza en estos momentos difíciles.

ESPERO QUE TE MEJORES!!!!!!


Gràcies Toni

Bona nit. Quan el sol es pon, un dia s'acaba i un altre neixera de nou, com l'esperança i la força que teniu i que jo us envio per tirar endavant. Sou molt valents. MOLTA FORÇA I MOLTS PETONS DES DEL COR.


Gràcies Roc

Dibuix per pacients i personal sanitari.

De part del Roc Sanchez Turull - 7 anys




Muchas gracias Cristina y Paula

Os animamos a seguir haciendo el trabajo tan bien echo hasta ahora gracias a todos ♥️♥️


Gràcies Anna

L, Anna te 4 anys i ha volgut contribuir en aquesta iniciativa tan xula!!!!