Translate

dijous, 21 de maig del 2020

Gràcies Rut

Bona tarda,

Adjunto una carta d'agraïment per a tots els que treballeu ens els hospitals.

M'agradarà molt que la pogueu llegir i compartir amb els vostres companys/es.

Una vegada més, moltes gràcies,

Rut




Dimecres, 20 de maig de 2020.


A TOT EL PERSONAL SANITARI

Apreciat/ada lector/a,

El meu nom és Rut, tinc 38 anys i visc a prop de Lleida.

Us escric aquesta carta perquè en aquests dies tan difícils que estem vivint m’agradaria adreçar-vos unes paraules d’ànim, i sobre tot d’agraïment per l’excel·lent treball que esteu realitzant.

Gràcies per ser treballadors incansables que renuncieu a tant (al descans, a estar amb les vostres famílies, a la vostra pròpia salut…) per a cuidar de la salut tant física com emocional dels altres. Gràcies pel vostre sacrifici i dedicació per a que els pacients mantinguin l’esperança en mig de la malaltia i de la soledat.

Gràcies a tots vosaltres molts s’estan curant i poden tornar a les seves cases amb la seva família i els seus essers estimats. Per desgracia, la dura realitat és que a pesar de tots els vostres esforços, el vostre carinyo i atenció, alguns no poden vèncer aquest terrible virus i ens deixen, i el sentiment que queda és de vuit, impotència i molt dolor. Sé el que és perquè jo he perdut a la meva iaia, i espero que vosaltres no hagueu perdut a ningun familiar o amic. Encara així per la vostra feina esteu a primera línia lluitant amb la malaltia i la mort.

Espero que us arribi el meu missatge d’ànim i d’esperança per a que pugueu seguir realitzant el vostre excel·lent treball, del qual estem tots tan orgullosos i agraïts.
Una vegada més, moltes gràcies i una forta abraçada per a tots vosaltres,

RUT