Translate

dilluns, 1 de juny del 2020

Gracias Javier


Gracias Carmen

       Hola mi nombre es Carmen,

    Ante todo saludarles para mostrar mi profundo agradecimiento por la labor que están haciendo en el cuidado de los enfermos de todos los enfermos pero especialmente para  los de covid 19 por la presión física y emocional a la que están sometidos, pues soy consciente del sufrimiento que eso les produce y por todo ello GRACIAS.

    También quisiera dirigirme a los pacientes porque siento mucho por lo que está pasando y me conmueve el corazón y por eso he decidido escribirle unas palabras de ánimo y consuelo.

     Deseando que pronto se recupere, le mando un cariñoso saludo.

Moltes gràcies Alba i Míriam

Hola molt bona tarda,
em complau presentar-nos,
som l'Alba i la Míriam, educadora i jove, la qual escrivim per tal de regalar-vos els dibuixos, que amb tant d'amor l'Alba ha fet per aquella persona que tant ho necessiti.

Esperem que siguin de gran ajuda,
atentament,
Alba i Míriam














Gràcies Daniel, Rosana i Guillem

Bon dia,

Adjuntem un PDF que conté un dibuix del nostre fill per a tot el personal i pacients del vostre centre, així com també unes paraules d’ànims de part de la família.
Aquest és el quart que enviem, perquè volem que els ànims siguin constants.

Gràcies per fer-ho arribar on toca.

Una abraçada!

Daniel i Rosana i Guillem




Hola a totes les persones dels hospitals i geriàtrics: metges, infermers/es, auxiliars de geriatria, avis i àvies, operaris de la neteja,... i pacients en especial del Covid-19. Nosaltres som una família de Manresa. És una pena com ens trobem ara mateix aquí i a tot el món amb aquesta pandèmia. És per això que volíem enviar-vos quelcom que us fes pensar en altres coses i distreure-us una estoneta. Fa dies us vam enviar el conte de “El peix parlant”, també un dibuix d’un “barco” xulíssim, i un altre d’un “tren ràpid” que creuava un pont viatjant cap al sol, com si no volgués mai que el dia s’acabés.
Aquesta vegada el Guillem, el petit de la família (7 anys), us ha volgut fer un dibuix de com ell s’imagina el “Paradís” que Déu ens promet a la Bíblia, evidentment a la terra i no pas al cel. Nosaltres som persones creients i per això volem compartir aquesta esperança tan bona. Ara fa més falta que mai, doncs molta gent s’adona de la buidor i falta d’amor i esperança que té la nostra societat. El dibuix és aquest: 



El Guillem em diu que la casa gran és per la meva dona Rosana i per mi, i que la petita és la seva. Sembla que podrem beure aigua neta del llac que ha dibuixat, i que els arbres ens faran sombreta quan faci més sol. Com veieu els nens no es compliquen molt la vida, ho veuen tot més senzill i fàcil. Els grans sí que ens la compliquem, i també ens la compliquen. El coronavirus sembla que ha fet veure a molta gent quines son les coses més importants a la vida, i per quines coses val la pena esforçar-se, com son la salut i la família. 

Moltes gràcies a tot el personal sanitari i treballadors dels geriàtrics per la bona feina que feu dia i nit! Molts ànims als que esteu malalts i que us milloreu aviat! 

Rebeu una abraçada molt forta del Daniel, la Rosana i el Guillem 

Gracias Abel

Hola soy Abel y tengo 10 años. Me gustaría compartir contigo una imagen que te animara mucho en estos momentos difíciles. Espero que te mejores y que te guste esta imagen.