Translate

dimarts, 7 d’abril del 2020

Gràcies Celia

Hola, 
Una amiga me ha dicho que estáis solicitando dibujos de niños. 
Os envió este que ha hecho mi hija. Es una superheroína luchando contra el coronavirus. Se llama Capitana LifeGirl y derrotará al Coronavirus. 
Mi hija se llama Celia y os escribo desde Murcia. 
Mucho ánimo. 

Charo


Gràcies Pablo

Si colaboramos podremos acabar con el virus.
Se que no estas con tu família así que jo un niño de 11 años que no te conoce confía en ti. Si esto no es confianza no se que es.

Confío en tí y cuando salgamos de casa la gente salga del hospital tú estarás bien y verás a tu familia lo prometo.

Gràcies Marc

Bona tarda,
     El meu fill  us envia aquest vídeo per a animar i donar suport als professionals. La seva mare és infermera a Lleida. Molta força i endavant.
   Marc Bosch Cuartero

Gràcies Jan

El Jan és un nen de 6 anys q us veu com a superherois. La seva tieta és enfermera a Barcelona i ja la nombra la meva superheroïna!

Agraïm molt la vostra feina i us admirem!

Moltíssimes gràcies! 





Bona tarda,
us fem arribar 2 dibuixos fets pel Biel (11 anys) i Eloi (8 anys), per tal de donar-vos ànims i donar-vos les gràcies per la vostra tasca combatent la Covid19.

Us estarem sempre agraïts!!

Biel, Eloi, Elena i Jordi



Gràcies Verònica

Hola,

El nostre granet de sorra.

Molte gràcies per tot.



Gràcies Joan

Bona tarda
Em dic Joan i m'agradaria que tinguéssiu aquest dibuix per donar-vos ànims.


Tot anirà bé.


Gràcies Dominic i Leo

Hola buena gente,me llamo Dominic (8 años) y acompañado de mi hermano Leo(5 años) os damos nuestro  💛ANIMO ❤!
Aunque son dias dificiles se quedaran atras ..contemplando la luz de la alegria,el humor, y el amor en familia ,o juntos con nuestros amigos ❤ de siempre!!


Un fuerte,muy fuerte abrazo a todos vosotros!!!🤗🤗🤗🤗

Mi dibujo es para cada uno de vosotros y os cuenta y os asegura que estais en buenas manos,manos que tambien me salvaron a mi la vida..no solo una vez..me cuidaron y mimaron...son verdaderas maravillas de gente en blanco 🕊que quedaran siempre en.mi corazon!!

❤

Aprovecho la ocasion para saludar,abrazar y todo el personal sanitario de Lleida !!
GRACIAS UNA Y OTRA VEZ GRACIAS!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏Nunca os olvidare!


NomDOMINIC y LEO..."ANIMO "

Gràcies Laura

Bon dia!
Des del Col·legi Sant Jaume les Heures us enviem aquesta creació que hem fet pensant en tots i totes vosaltres!
Molta força!


Hola, molt bones.
Volia recordar que no esteu sols, tothom està desitjant que aquesta malaltia passi i que pugueu tornar a les vostres cases amb la vostra família i que pugueu estar amb els vostres amics, parelles o amb la gent que estimeu.

Tothom esta vetllant per a que això es solucioni i per a que es trobi la cura a la epidèmia.
Sou lo suficientment forts per superar lo que esteu passant. Ens estem quedant a casa per a que tot es redueixi.

Podeu amb tot i més, sobre tot penseu que molta gent està pensant en vosaltres.

Desitjo que us recupereu i que tot sigui com abans.

Gràcies Laia

Ànims per als malalts. De la Laia

Hola, 
La Laia vol enviar aquest dibuix i aquest missatge per aquells malalts que ho necessitin.

Molts ànims! I molta força per a continuar!



Gràcies Carles Guiu

CARTA PER ALS MALALTS

Hola com estàs? Abans de respondre’m tingues la bondat de pensar un moment. Pensa en els dies que has estat amb la teva família, els amics… Pensa en els moments més importants i feliços de la teva vida i reprodueix-los en el teu pensament.
Estigues tranquil que segur que te'n sortiràs, n’estic seguríssim I saps que te’n sortiràs.
La teva família t’estima molt, (això està clar), i t'esperen allí fora, esperen que us trobeu tots pegats per donar-vos abraçades, petons… i viure meravellosos moments. Jo confio en tu i et dono totes les meves forces per a que tu puguis seguir endavant i ser feliç.
Ara, després de pensar en els teus moments…,digues, com estàs? Segur que ara estàs millor, més esperançat, més animat… Espero que aviat estiguis bé, aquí et cuiden boníssims professionals, estàs en molt bones mans. 
Una forta abraçada des de casa esperant que la rebis amb tot l’afecte del món. La distància ens apropa. Aviat tu també seràs a casa.Aquesta i ninguna malaltia ens pot parar.
Adéu.Carles Guiu

Gràcies Irina

Adjunto carta d´una alumna del nostre centre. Us anirem enviant moltes més.

Rebeuu una forta abraçada , molta força i molts ánims

Carta alumna Epuran 4t eso SANT JAUME LES HEURE

Bon dia Començo presentan-me, que suposo que això és de bona educació. 
El meu nom és Irina i sóc una estudiant de 4t eso. No sabia molt bé com podria jo ajudar en tot el que estava passant fins que l’escola ens a aportar les iniciatives d'enviar cartes als hospitals. I encara que no ens coneguem espero al menys poder entretenir-te uns minuts, que si la tancada a estones ja és dur no em vull imaginar com és per als guerrers que esteu lluitant contra la bestia. 

Avui és dia 4 d’abril de 2020 Encara és aviat, I hi ha molta calma al carrer. Només un colom s’atreveix a passejar per davant la finestra. Sento passar només un cotxe. Ni tan sols el vent, que aquests dies bufava sembla ser valent avui per fer-ho. Aquests dies són molt estranys. Però sobretot tothom és conscient de l’importància que té ara mateix, QUEDAR-SE A CASA. 

Potser ets una persona que esta aillada de la teva família, amics… Fins i tot potser sents que estàs sol. Però vull que sàpigues, que NO ESTÀS SOL.

 Veig força dibuixos a les finestres del bloc de pisos de davant de casa. Són DIBUIXOS QUE HAN FET PER TU. Per recordar-te que NO ESTÀS SOL. Que som molts els que PENSEM EN TU. 
Aquests dies penso sovint, què faré quan es pugui sortir? On aniré? A qui abraçaré el primer de tots? Será el mateix que sempre?

 Però sobretot penso, com deu estar la gent que a perdut familia? I la gent que no té prou recursos? I tu? Com estàs? 

Aquests dies m’han fet reflexionar. Les petites coses de cada dia ara semblen grans meravelles. Els detalls que qualsevol altre dia passen desaperceguts, ara semblen grans moments, dignes de remarcar.

 I m’he proposat gaudir d’aquells moments de calma, de tombs sense rumb. Vull donar-te molts ànims, tot i que no és fàcil i menys en les circumstàncies que estàs ara, però hem de ser positius i mai perdre l'esperança que això ens servirà per a alguna cosa bonic, per valorar més les cosetes petites, les que avui tant ens fan falta ... com una abraçada càlid d'un ésser estimat, un petó, un cafè amb amics, una barbacoa en família, etc …

 Gràcies per riscarte la teva vida per nosaltres, ets un gran heroi. I de recorda-te que NO ESTÀS SOL. Espero haver-te distret una mica. Gràcies per llegir aquesta carta. L’he escrit PENSANT EN TU.

 Una abraçada immensa, en la que sobren les paraules. Irina

Gràcies Marina i Carla



Gràcies Ona

Hola, me llamo tengo 10 años y mi familia y yo queríamos enviaros muchos besos y abrazos. Pronto estaréis con vuestras familias.


Gràcies Lourdes


Gràcies Família Díaz

Des de Sort la Queralt i tota la seva família us enviem un cabàs plè de força, ànims, admiració i optimisme!! .... 

Una abraçada

Família Díaz Arcalís


Joan, Noemia, Jan i Abril. Gràcies

Molt bon dia,
Els nostres fills han fet uns dibuixets i un vídeo per a totes les persones que ho puguin necessitar.
Una abraçada a tots i molta força !!!

Joan Blanch i Noemi Pijuan.






Ona i Nil. Moltes gràcies

Hola! 
Els meus fills ( Ona de 7 anys i Nil de 9 anys) us volen fer arribar aquests dibuixos que han fet per donar-vos força i animar-vos a continuar endavant , tant a vosaltres com a professionals per la gran dedicació i feina que feu , com també per a tots aquells malalts que lluiten dia a dia. 
MOLTA FORÇA A TOTS i TOTES!!!!
#joemquedoacasa
#totaniràbé






Gràcies Marta

Bon dia,

Sóc la Marta, veïna de Lleida i actual estudiant d'Educació Primària. Us envio un poema que jo mateixa vaig escriure amb el cor en cadascuna de les seves lletres. Tant de bo pugui arribar a moltes persones, infants, adults... 

Una forta abraçada, des de CASA!💙