Translate

dilluns, 13 d’abril del 2020

Moltes gràcies Enzo, Leo i Zoe

Hola us enviem un dibuix. Molts ànims a tots els treballadors que ara mateix sou herois i heroïnes!!!

Estem molt agraïts.


Patricia i Cláudia. Gràcies




Gràcies Ada

Hola sòc l'Ada una alumna de l'escola Maristes Montserrat m'agradaria que aquesta carta l'hi doneciu amb alguna persona amb coronavirus.

Moltes gracies per tot!


Gràcies Roger

Hola, soc el Roger i tinc 9 anys. He dibuixat aquest dibuix per animar als malalts i als sanitaris.


Moltes gràcies Marta

Bones,
Us adjunto el meu dibuix per tal que serveix per animar a aquelles persones que estan ingressades.
A vosaltres el sanitaris, us vull donar les gràcies per tot el vostre esforç en aquests dies i enviar-vos molts ànims. 
Esperant que tot això acabi de la millor manera i el més aviat possible, us saludo,

Cordialment,

Marta Xiang Salvador Redondo




Gracias Delia

Mucha fuerza y ánimo para todos😘


Gràcies Paula i Nil

US enviem una dibuixets amb molt carinyo, molts ánims i moltissimes gràcies per tot♥️



Pol. Gràcies

Bon dia,

em dic Pol i us vull enviar una carta que he fet perquè la doneu a qui estigui amb el virus al hospital.

Que vagi molt bé.

Pol


Hola,

Em dic Pol, no se si ets un noi o una noia, m’han dit que estàs ingressat o ingressada a l’hospital per aquet virus tant pesat, espero que et recuperis molt aviat.

Ha de ser complicat no poder veure la teva família i amics durant tant temps ¿no? Però estiguis tranquil, segur que no et passarà res dolent i sortiràs del hospital ben aviat perquè estàs amb gent que et cuidarà molt bé i amb molt bons professionals.    
  
Per passar les hores, podries coses diferents, com per exemple: repassar totes les taules de multiplicar (t’asseguro que t’entretindrà molt), pensar amb moments bons que has passat amb la teva família, i pensar amb que faràs quan surtis del hospital. També pots llegir i si tens la sort de que tens telèfon pots trucar o fer videoconferències amb la teva família i amics.

Jo faig moltes videoconferències amb la meva família, i es divertit. També es una mica de bojos perquè tots volem parlar alhora, resumint, sembla una orgue de gats!!!

Has de tenir idees positives perquè si no ho passaràs pitjor, millor que pensis amb coses bones.

Cuida’t molt i espero que surtis ben aviat del hospital i et puguis trobar amb la teva família i amics.

Pol Viladevait Agudo

Moltes gràcies Carla



CARTES QUE CUREN

Hola, 
Sé que no esteu passant per un bon moment i esteu aïllats a l’hospital per culpa del COVID-19. No sou els únics que esteu aïllats, hi ha moltíssima gent que està igual que vosaltres, no esteu sols, teniu els metges al vostre costat que us ajuden i estan per vosaltres a totes hores. Nosaltres fem tot el possible per no sortir de casa, només sortim per anar a comprar i els pares per anar a treballar. Tots els dies a les 20:00 hores de la tarda sortim al balcó a aplaudir perquè així donem gràcies als metges per tot el que fan. Això d’estar a casa no és molt divertit ja que no pots sortir al carrer i no pots veure els teus amics però bé, ens hem de quedar perquè així s'acaba abans el Coronavirus. Ara hem de fer clases online i ens manen molts deures, també ens hem de rentar les mans a totes hores i netejar el mòbil amb alcohol. A veure si passa aviat això i ja podem tornar a l’escola que tinc ganes de veure els companys i professors. Tinc moltes ganes d’abraçar els meus amics i de veure’ls. Espero que us recupereu aviat i pugueu sortir al carrer que segur teniu moltes ganes de sortit igual que jo. Ens en sortirem!!

Salutacions

Gracias Juan



                                                                    Lleida 13-4-2020
                                  Mi nombre es Juan vivo en Lleida y tengo 71 años

              Estimado destinatario:
Todos estamos muy preocupados por este virus (COVID-19) que está haciendo derramar tantas lágrimas, solo quiero  decirle que Ánimo, saldrá adelante, los doctores y personal sanitario están haciendo una muy buena labor, además no perdamos la esperanza que nos da la Biblia para un futuro cercano.
Apocalipsis 21:4  dice que “Dios secará toda lágrima  de sus ojos y la muerte ya  no existirá ni habrá más tristeza ni llanto ni dolor. Las cosas anteriores han desaparecido.
 Dios tiene el poder de cumplir esta promesa, en la Biblia se le llama, el Todopoderoso, su poder es ilimitado y promete un cambio que transformará este mundo en un lugar mejor, y entre algo que hará es quitar la enfermedad y la muerte. Jesús el Hijo de Dios cuando estuvo en la tierra curó enfermos y resucitó muertos, demostrando hasta donde llega su poder; cuando traiga el Reino que pedimos en el Padre Nuestro entonces las enfermedades y muerte no existirán.
Por lo tanto aunque no le conozco quiero mandarle mi más sinceras palabras de ánimo.

                                                     Juan Pino   -  JW.ORG

Gràcies Lorién

Us envio aquesta carta dedicada als sanitaris.

Ànims!!


LORIÉN


Gràcies Etna

Hola,
em dic ETNA i tinc 7 anys. He construït aquesta ambulància de cartró i m'he disfressat de sanitària. Fins i tot porto un llum taronja!
Us envio el meu dibuix on hi ha una ambulància i un hospital.

Amb la meva família us enviem una abraçada i us desitgem una ràpida recuperació.

Etna




Laura. Gracias


Hola mi nombre es Laura y quería decirle, que no está solo, que hay miles de personas apoyándolo desde casa y que también hay una esperanza para todos aquellos que pasan por situaciones difíciles.

Me gustaría verlo (a) y hablar con usted personalmente, pero al no ser posible le envío esta carta, deseando que sea de ánimo y le dé una razón para seguir luchando. Y es que en vista de los acontecimientos mundiales, a todos nos preocupa nuestro bienestar y el de nuestros familiares y amigos.

Antes de despedirme quisiera dejarle una esperanza que nos da Dios en la biblia, está en salmos 136:23 dice: “se acordó de nosotros cuando estábamos hundidos, porque su amor leal dura para siempre” 

Como le dije al principio no está solo hay muchos que le apoyan desde casa, el personal sanitario está hay cuidando de usted y haciendo un esfuerzo sobre humano para que usted y otros mejoren, además de su familia y amigos que le dan todo su amor.
Pero hay alguien más, Dios dice que cuando nos sentimos hundidos el está ahí para darnos fuerzas, para poder seguir aguantando, si confiamos en él, dará una  salida a nuestros problemas y los de la humanidad.

Le deseo una pronta recuperación le mando un abrazo desde la distancia 


Un cordial saludo

Laura Osorio 

Gràcies Tomi

Soc el Tomi, un nen de l'escola Fedac lleida.
En aquests moments tan difícils us vull enviar una abraçada molt gran per tot l'esforç que feu per curar als malalts. Moltes gràcies i seguiu així.😘

Gracias Tania


Muchas gracias Yanira y Moisés

Buenos días Toñy, soy Yanira Ramos y le adjuntamos una carta y un dibujo que ha hecho Moisés de 9 años para los pacientes que están ingresados en el hospital. 

¡Esperemos que les guste!

Muchas gracias

Yanira Ramos


LLEIDA         Jueves 2 de abril 2020         Moisés Diaby Benito

Hola, me llamo Moisés y tengo 9 años.
Yo os animo a que no perdáis la esperanza a que os animéis, que este virus no pueda con vosotros ni con vosotras. Porque nosotros los humanos somos mas fuertes y podemos con este virus.
Que estéis alegres, que hagáis cosas distraídas para que se os pase el tiempo más rápido. Y hagáis caso a las recomendaciones del gobierno, también que seáis amables con los médicos, enfermeras y auxiliares que están arriesgando su vida por vosotros.
Y que esta enfermedad pase muy rápido para que os pongáis bien.

¡¡¡MUCHOS ÁNIMOS!!!!




Gràcies Ibai


CARTES QUE CUREN

Hola, a totes les persones que heu d’estar aïllades per culpa del nou virus COVID-19, heu de saber que teniu el suport de tota la població. Aquest virus és dolent però ens està ensenyant moltes coses.

Tot va arribar un dia per la tarda quan ens van comunicar que hauríem d’estar 14 dies tancats a casa, molta gent s’ho va prendre com si fos de broma, però tant de bo hagués estat una broma o unes vacances. Si fa un mes i mig ens haguessin dit això, no ens ho hauríem cregut. El dolent és que ara no podem estar amb els amics, amb els avis, ni sortir de casa per fer coses que hem fet sempre. A part d’aquestes coses dolentes en què ha influenciat el COVID-19, també ens està ensenyant coses noves com per exemple a ser més solidaris, a no sortir a passejar per no infectar a ningú, també hi ha gent que, des de casa i per actuar de manera solidària, fa mascaretes per donar-les a la gent o als hospitals de manera gratuïta, i molts esportistes d’elit, cantants i famosos fan donacions de diners i mascaretes. Els metges, les persones que netegen el carrer, els treballadors de supermercats... els hem  de donar a tots i a totes les gràcies una i mil vegades, ja que s’exposen al perill. 

Per tot això, a totes les persones que heu d’estar aïllades us donem suport per a què sortiu al carrer al més aviat possible, aquest virus es venç amb solidaritat. D’aquesta en sortirem i n’estic ben segur. Ànims!

Gràcies Anna

Hola!
Sóc l'Anna Bellart de l'escola Vedruna Balaguer. Us envio aquesta carta perquè animi una mica als pacients que estan passant això.
 
Una forta abraçada i ànims!



CARTES QUE CUREN

Hola!

Sóc l'Anna, una noia de 12 anys estudiant de 1r d’ESO. Quan em va arribar una notificació per part de la professora per fer aquesta carta em vaig il·lusionar molt. No sé perquè però alguna cosa dins meu em va fer sentir que faria passar una bona estona a alguna persona, potser no massa llarga però sí intensa. 
Vaig estar pensant durant molt temps el que voldria escriure. No sé si ets home o dona, ni quants anys tens, ni quant temps fa que estàs aquí tancat a casa o a l’hospital, però segur que estàs avorrit. Puc deduir que la teva família i amics estan molt preocupats, resant i desitjant que tot surti bé. 

Això de quedar-se sol en una habitació no és guai. I ho sé perquè tot i que jo visc amb una família de 4 membres, els meus pares i la meva germana bessona, el fet de no poder sortir de casa de vegades també m'avorreix. Però puc parlar amb les amigues per videotrucada i les hores passen una mica més ràpid. 
Per sort ens manen deures i no ens avorrim tant. A la nostra escola fem classes online i parlant amb els companys i companyes han afirmat que també voldrien tornar a l’escola. 

Llavors em vaig adonar que la gent de vegades és una mica desagraïda. A principi de curs no volien començar l’escola, volien que s’acabés aviat l’escola per les vacances, estar tot el dia jugant a casa i dormint... Però ara que estem confinats a casa no paren de repetir que voldrien anar a l’escola i veure els mestres i amics. 
Apreciem les coses quan ja no les tenim i no hauria de ser així... 

Per acabar aquesta carta voldria dir-te que no és bo mirar massa els programes sobre el tema del coronavirus ni les notícies de l’actualitat perquè et poden deixar més preocupat encara. Si et ve de gust llegeix, pensa amb coses boniques i si tens possibilitat comunica’t amb els qui més estimes.

Ànims que tot anirà bé!

Anna