Translate

divendres, 17 d’abril del 2020

Gràcies Raquel


Gràcies Naïm Saadi


Gràcies Marina

Com potser ja hu sabeu la nosta profesora de visual i plastica ens va manar fer-vos un dibuix per donar-vos anims.
Ja se tot lo que esteu fent per naltres amb això del coronavirus i sol hus puc dir gràcies!!


Gràcies mmart


Gràcies Elsa

MOLTES GRÀCIES PER TOT!!!SOU UNS CRACKS!!!


Gràcies Cesar



Hola os envio este dibujo con todo mi cariño y para que sirva para daros un poco de animos ahora que estais en primera linea luchando con este bicho que esta matando y enfermando a tanta gente,este dibujo es mi heroe preferido el spiderman doctor que son sus super poderes aniquila el covid19....
Un abrazo a todos y muxa fuerza!!!



Gràcies Iris

Hola,
Em dic Iris. Estic  tancada a casa, pel COVID-19.
I tu, on ets? Si ets a un hospital pel coronavirus, espero que et recuperis i et dic que tot anirà bé, hem de ser positius i més en aquestes ocasions. Si ets a casa espero que no t’estiguis avorrint molt, jaja, i facis una bona cura dels familiars que tens a prop. Si, per la qüestió que sigui, no tens  ningú a prop, ja sigui perquè viuen en un altre lloc o perquè no pots sortir de casa, tranquil, tranquil·la, és millor que no els hi passem cap virus ni que ells ens el passin a nosaltres... Siguis al lloc que siguis espero que estiguis bé. Escric aquesta carta per donar-te ànims i convèncer-te que s’acabarà aviat, encara que diguin que no. 
Per les notícies, diaris, revistes... ens assabentem del que passa fora de casa o de l’hospital, que si hi ha no sé quants casos, que si ens hem de quedar a casa… Els hem de fer cas, tots junts ho superarem.
D'aquí un any recordarem això com una aventura que va viure tot el món unit, sobretot hem d’estar junts encara que no ho sembli. 
Espero que no ho estiguis passant malament i molts ànims i abraçades, perquè te les mereixes.
Ara sí, em despedeixo, cuida’t.

                  

Gràcies León Carrasco

Bones,
Us adjunto un dibuix que ha fet la Meva filla. 
Dolces abraçades per tot l'equip humá.
Petons i molta força!
Familia 
León Carrasco
Salut!! 



Grácies Ariadna



Bona tarda,
Sóc alumna de l'escola comtes de Torregrossa d'Alcarràs, i voldria aportar el meu granet de sorra, per animar a tots/es els sanitaris/es amb el meu dibuix.
Moltes gràcies i endavant.
Ariadna.😊


Gràcies Naia

Molta força!



Moltes gràcies alumnes d’ESO de l’Institut Escola Besalú

Salutacions,

Soc Pilar Garriga una ganxeta resident a la Garrotxa, veïna de Lleida durant gairebé una dècada i casada amb un Ilerdenc. A l'Institut Escola de Besalú estem fent un projecte molt maco que us voldriem fer-vos arrivar commoguts per tot l'esforç que esteu fent. Us proposem d'enviar-vos setmanalment un correu electrònic amb set imatges. Una per cada dia de la setmana. Sota aquestes línies us presentem el projecte i us enviem les set primeres imatges. És un projecte del qual ja en gaudeix l'Hospital d'Olot.

Captura de pantalla 2020-04-07 a les 19.38.14.png
>>> Els i les alumnes d’ESO de l’Institut Escola Besalú estan ben engrescats amb el projecte de collage: “Sou tot cor!”. Aquest projecte vol ser un agraïment a totes aquelles persones vinculades als serveis sanitaris: metges, infermeria, neteja, etc. 

>>> Us enviem setmanalment set cors emmarcats en una polaroid perquè els imprimiu, els pengeu a les xarxes socials  o els feu circular internament. És un “bon dia” i “un moltes gràcies” a tota la comunitat!

- Desitgem de tot cor que us agradi!









Gràcies Eric


Moltes gràcies Escola Mare de Dèu de la Mercè

Bon dia,
Sóc Victor Rivero, mestre de l'escola Mare de Dèu de la Mercè, situada a la localitat de Sant Ramón (Segarra). Fa unes setmanes, vam rebre un correu sobre la proposta de l'aula hospitalària de caliu dels centres educatiu en solidaritat amb la situació que estem vivint. 
La vostra idea va estar molt ben acollida per part del nostre claustre i tant infants com famílies han volgut enviar-nos allò que tenen dins seu per a que ens poguèssiu sentir al vostre costat tot i la distància.
Aquest és el primer recull que hem fet com a escola, podría ser que en els propers dies arribessin més coses, us les faría arribar en un altre correu electrònic.
Fem arribar aquest petit pero bonic recull amb tota la solidaritat i el carinyo que tenim per la vostra tasca i sense esperar res a canvi, sabem de la difícil situació que ens ocupa... Si fos possible, agrairem moltíssim poder tenir una mica de feedback per poder sentir que aquests petits detalls us han arribat...
Una abraçada i molta força. Seguim.
Salutacions









Gràcies Cristina


Ángel i Davinia. Gràcies


Estimats sanitaris:
Ens diem Àngel i Davinia i som d’un poble de València, Oliva. Vos escrivim estes paraules per poder transmetre-vos un poc de força i ànim. Veiem que dia rere dia vos desgasteu i ho doneu tot, inclús la vostra salut, per ajudar als altres.
Vos donem moltes gràcies per estar ahi, sempre disposats, ens recordeu les paraules bíbliques de Fets 20:35 que diu:”Sempre us he ensenyat que heu de treballar de valent per ajudar als que ho necessiten. I recordeu les paraules del Senyor Jesús, quan ell mateix va dir:”Fa més feliç donar que rebre”. Estem segurs que sou feliços al donar als altres de vosaltres mateixos, però, també sabem que esta situació esgota molt i vos pot afectar física i emocionalment.
El meu home i jo som Testimonis de Jehovà i trobem molt de consol i ànim en la Bíblia, i volem compartir amb vosaltres unes paraules que a nosaltres ens ajuden molt dia a dia, es troben en Filipencs 4:6,7:”No us preocupeu per res, sinó feu saber a Déu les vostres peticions en tot moment, fent oració i súpliques, i donant les gràcies, i la pau de Déu, que va més enllà del que podem entendre, protegirà el vostre cor i la vostra ment per mitja de Jesucrist”.
Vos tenim molt presents en les nostres oracions per a que pugau tindre eixa pau mental que vos permitisca continuar amb molta força i ànim tant al treball com en casa, sobretot amb les vostres famílies.
Vos volem molt encara que no ens coneguem i vos donem moltíssimes gràcies per desgastar-vos en ajudar als altres. Ànim!!! No vos rendiu!!!

                                   Una forta abraçada: Àngel i Davinia

Gràcies Thais

Bon dia,

Els adjuntem una flor de colors, per aportar el nostre granet de sorra, en aquest projecte.

Els hi enviem amb dos formats. 

Molts ànims i moltíssimes gràcies!!

Ens en sortirem!!🌈

Salutacions!!

Thais Gòdia Siscart.




Moltes gràcies Alba i nens i nenes de l'aula de grans de la Creu del Batlle

Hola,

Els nens i nenes de l'aula de grans de la Creu del Batlle s'han animat a escriure alguns missatges als pacients de l'hospital.

Molt bona iniciativa!

Salut,
Alba.


MISSATGES:


El nen dels videojocs

Una vegada hi havia un nen de 12 anys que es deia Aleix, i li agradava molt jugar als videojocs.
Un dia a la tarda que l'Aleix estava a casa, va tenir la idea de desmuntar la seva consola, va tocar un botó sense voler i va entrar dins del videojoc.
L'Aleix estava molt espantat i va veure un ocell que es deia Pau, en Pau li va explicar que si volia sortir del videojoc havia de derrotar a Tanos un dolent que vivia dins del videojoc, en Pau li va donar armes per derrotar-lo i també li va donar una nau per què pogués tornar al seu món que es deia Cam de Forsa, l'Aleix el va derrotar i va poder tornar a casa seva i mai més va tornar a tocar la consola.

Missatge per la persona que està llegint aquesta historia.

Si l'Aleix va poder tornar a casa seva , tu també podràs sortir de l'hospital, recuperat aviat.

Xavi
3r primaria



ESPERO QUE OS CUREU MOLT AVIAT.
HEU DE FER MOLT CAS ALS INFERMERS/ERES.
PER CURAR-VOS HEU DE PRENDRE ELS MEDICAMENTS QUE OS RECOMANEN ELS METGES DE L'HOSPITAL.SEGUR QUE LA TEVA FAMÍLIA ESTA TRANQUIL·LA PER QUE TU ESTAS AMB BONES MANS.


ÈRIC
2n



Hola, sóc un nen de l'escola Creu del Batlle. Espero que us recupereu molt aviat. Desitjo que els metges que us cuidin també estiguin bé.
D' aquí poc temps, això ja haurà passat.

TOLI
3r



Hola ,
Sóc el Pol de l'escola La Creu del Batlle i visc a Lleida (La Caparrella) i m'agrada molt fer partits de rugby
Per animar-vos us volia dir que ja és primavera i hi ha uns colors molt bonics al camp i com que esteu tancats us ho explico perquè és el que veureu vosaltres al sortir de l'hospital . Nosaltres també estem tots comfinats a casa perquè el virus no s'encomani i que no s'estengui i que desaparegui perquè tot torni a la normalitat.
També com us he explicat ja começa a fer calor i com que al virus no li agrada la calor desapareixerà. També hem d'intenta no tossir damunt d'una altra persona , rentar-nos les mans amb sabó i mantenir una distància d'un metre i mig. Amb aquests passos segur que el virus marxa.
Adéu, espero que et requperis i puguis gaudir de la primavera , si et puc ajudar amb algo m'ho fas saber.

Pol Barta



Hola, Sóc l'Aline Barta i visc a Lleida a la partida Caparrella, nosaltres encara que estem confinats a vegades anem a passejar perquè no sabem estar a casa i perquè vivim al mig del camp i no tenim veïns. Jo vaig a l'escola Creu del Batlle i faig 4rt, també esta confinada però ens han manat molts deures que fer. Ara el temps que fa es primavera i hi ha moltes flors amb molt de color, també a vegades fa sol i també fa pluja com el dilluns dia 13 d'Abril. El meu esport preferit es la gimnàstica artística però per culpa del confinament ja no n'hi faig. Aquesta carta te'l envio per donar-vos ànims.
A la nostra escola, abans de que la tanquessin ens feien rentar les mans amb el sabó durant 20 segons, i també ens feien tossir a la nostra maniga del jersei per si tenia el virus no encomanar-lo.
A mi tampoc és que m'agradi estar a casa perquè es una mica avorrit, però segur que vosaltres encara esteu més avorrits a l'hospital i a més a més els nens no podem anar amb cotxe a ningun lloc.
També les distancies d'1'5m són molt pesades, jo opino que el coronavirus aviat es morirà perquè ve l'estiu i molts virus moren per la calor.
Quan tot això del coronavirus passi, segurament ja serà l'estiu i molta gent no tindrà el virus i també tindran vacances.
Desitjo que et curis ben aviat,
molts ànims!!!!!!

Aline
4t



Molts anims que haviat tot aixo acabara i estarem tots bé, també vosaltres estareu bé. Vosaltres quan esteu bé anireu a la vostra casa i ja veureu com al final estareu bé.

Valeria



Ànims que vosaltres podeu curar-vos tots i tornar a veure a la vostra familia de nou, tambe tornar a poder anar a comprar coses, i espantar aquest virus del nostre territori per ajudar a les persones que estan fen un gran esforç.

Daner
3r



Hola soc el Marc, tinc 9 anys. Estic confinat a casa amb el meu germà i els meus pares.
Es molt aborrit. Però tinc un gosset i jugo amb ell i es diu Divo.
M´agradaria que el poguessiu veure una estona, i així l´estada a l´hopital, us passaria més divertida.
Espero que us poseu bé aviat, i pogueu anar cap a casa.
Molts ànims, passarà aviat.

Marc
3r



Bon dia sóc el Pau.
Millora't aviat molts ànims.
Entre tots ho aconseguirem.
Jo a casa jugo amb la nintendo switch i també aprofito per llegir i fer els deures.

Pau
3r



Hola em dic Joan i a la persona malalta que li hagi enviat aquet escrit li dono ànims, força,
tot anirà bé. Els infermers us cuidaran.

JOAN 
3r



Hola, bon dia!
Soc l'Àneu faig 4rt a l'Escola la Creu del Batlle. Visc a la Caparella i Alguaire a casa de la meva mare jugo moltíssim amb els meu conill el Tick , també tinc la meva gossa que es diu Roni i us vull dir que espero que os recupereu molt aviat de el Covid-19 i que sortiu i pugeu veure els vostres familiars . Una abraçada molt forta!!

Àneu
4t