Translate

dimecres, 8 d’abril del 2020

Gràcies Vane


Gracies Marco y Mateo

Buenas tardes, 

   Nos gustaría haceros llegar los dibujos de nuestros hijos Marco y Mateo, espero que puedan ayudar a llevar un poquito de ánimo a los pacientes y a vosotros para que continuéis con esa fuerza y empeño, mucho ánimo. 

Saludos y nosotros nos quedamos en casa. 



Gràcies María Martín

Buenas tardes:
Os enviamos dibujos del Sistema Solar y uno muy colorido de unicornios.
¡Esperamos que os gusten! 
Un saludo





Moltes gràcies Mariama

Espero que us agradi i els que estan ingressats puguin gaudir de la carta!!


Cartes que curen

Hola a tots aquells que esteu ingressats o no podeu estar en contacte amb cap familiar o amic. Sé que tots junts podem superar aquesta situació que fa quedar-nos a casa.

Jo, com molta gent més, us desitgem que us recupereu aviat i pugueu estar amb la família i amics. Aquesta situació ens fa patir molt a tots i a totes, perquè mai no ens havia passat alguna cosa així. Però si som positius i afrontem tots junts aquesta situació, tot anirà bé. Tots volem que tot això acabi ja. A tots els que esteu sols a casa o no teniu cap familiar perquè diuen que és millor que no estiguem junts perquè la gent gran són els que tenen més risc a contagiar-se, sigueu optimistes, perquè, com sabeu, algú de la vostra família està resant per a què no passi res.

Simplement dir que tranquils, què tot anirà bé i que tots volem que aquesta pandèmia global s’acabi ja i puguem tornar a la nostra rutina habitual.

#quedatacasa i tot anirà bé.

Gràcies Ares

Bona Tarda!

Us adjunto la Carta. 
Espero que us agradi.
Ànims tot anirà bé.


Estimat Amic! 

No et conec i crec que mai no et podré conèixer, però tant se val. Els meus professors em van enviar l’altre dia un correu molt especial. Es tractava d’un correu en el que ens invitaven a escriure una carta dirigida a persones, que com tu, i a causa de l’actual situació, estessin aïllades, sense contactes, sense visites.... Quan el vaig llegir em vaig veure disposada a realitzar-la ja que és una de les poques maneres amb què podem ajudar a la gent que ho passa realment malament. 

Nosaltres des de casa ens queixem dient: ”Quin avorriment!  Vull veure els meus amics i amigues! No aguanto més a casa tancada! bla bla bla…. Sempre diem el mateix. Jo em pregunto: què faríem si estiguéssim en una habitació tancats sense la nostra família només amb les visites constants dels metges? La veritat és que no en tinc ni idea, però suposo que deu ser complicat no veure la teva família durant tant de temps. 

Cada dia em llevo pensant en tot el que passa i amb la gent que esteu ingressats o sols sense que ningú us pugui fer companyia perquè sou persones de risc. L'únic que vull és que ben aviat pugueu tornar amb els vostres i estar amb la família i poder disfrutar de cada minut amb ells, perquè en situacions així és quan de veritat ens adonem de les necessitem que tenim.  

I per acabar us voldria dir que no deixeu mai de lluitar i segur que d’aquí poc podreu estar a casa vostra amb els vostres i disfrutar moltíssim amb els que realment estimeu. Des de casa meva us envio moltes forces i una abraçada molt gran. Vosaltres podeu!

Atentament 

Ares Regué Armengol

Gràcies Alexander

Bona tarda, degut a la situació que estem vivint actualment, hem decidit fer una redacció per reconfortar i animar als pacients. En general us agraïm tot l'esforç que feu per tots nosaltres i no us rendiu que aquest virus el parem junts!

Salutacions desde Balaguer!!


TOT ANIRÀ BÉ =)

Salutacions des de Balaguer a la persona que estigui llegint aquesta carta. Faig això per tu que segurament estaràs ingressat a l’hospital i per totes les persones infectades, per donar-vos suport i dir-vos que tot anirà bé i que tot s’arreglarà. Milions de professionals sanitaris vetllen per la vostra salut 24 hores cada dia, podem estar orgullosos d’això. L’altre dia vaig veure a la televisió que molts sanitaris es paraven a xerrar una estona amb vosaltres i fins i tot fan videotrucada amb membres de la vostra família, això em sembla molt bonic. Sabíeu que milers d'empreses estan donant material per als metges, perquè vosaltres us pugueu curar sense cap problema? També els <<youtubers>> fan competicions benèfiques i els diners guanyats van destinats cap a vosaltres. Nosaltres, com a mostra d’agraïment als metges que us atenen, sortim cada dia al balcó a aplaudir. Només cal que no perdeu els ànims,tot anirà bé,que aquest virus el parem junts!


Una abraçada. Tot sortirà bé! =)

Moltes gràcias a la comunitat educativa de la ZER Alt Segrià

Hola,
Nosaltres som la ZER Alt Segrià, tres escoles públiques, petites i de poble; del nord del Segrià que treballem juntes. 
Som les escoles de Vilanova de Segrià, de La Portella i de Torre-serona.
Volem donar-vos les GRÀCIES per tota la vostra dedicació i professionalitat. GRÀCIES A TOTS!
Hem fet aquest vídeo que us enviem amb les fotos que ens envien els nostres nens i nenes.
Desitgem que us faci somriure. 
Una abraçada molt forta,

La comunitat educativa de la ZER Alt Segrià

"Homenatge a les persones que ens cuiden"

https://youtu.be/E01Qz8_06UQ




Gràcies Rafa i mama

Esperem que us agradi,i desitgem que molt aviat puguem sortir al carrer.

Moltes gràcies per la vostra tasca.

Nosaltres ens quedem a casa!.

Rafa i mama.



Gràcies Aina i Carles del Col·legi Episcopal

Benvolguts/des,
em plau fer-vos arribar aquesta carta d’ànims d’una alumna de primària del Col·legi Episcopal als pacients ingressats a causa del coronavirus.

Carles Alsedà


Hola,
Sóc una estudiant de 5è de primària del Col.legi Episcopal i com tots els meus companys, companyes, professors, familiars i amics estem  confinats a casa des del dia 13 de març.
És una situació nova per a tots, de cop i volta ens han canviat les nostres rutines diàries i ara ja no podem sortir de casa. Són moltes les persones que esteu malaltes i us trobeu aïllades a l’hospital on  les hores us passen molt lentament, ja que no teniu la companyia dels vostres familiars. És injust tot el que està passant. Hi ha avis i àvies a les residències que ja no poden rebre visites ni tan sols poden sortir a passejar.
Us volia transmetre molts ànims, no esteu sols, tots volem que això acabi aviat i ens hem conscienciat no sortint de casa per tal que aquest virus no es propagui més i poder aturar-lo.
Desitjo que aquests dies que us queden a l’hospital els passeu de la millor manera possible, des d’aquí fora tots estem lluitant per vosaltres i per vèncer aquest virus. Entre tots ho aconseguirem, espero que aquestes paraules us ajudin en el vostre dia a dia i millorin el vostre ànim. Estic segura que us en sortireu d’aquesta situació i en breu podreu tornar a casa amb la vostra família.

Una abraçada,

Aina

Gràcies Lia

Bona tarda, us faig arribar , de part de la meva filla, un dibuix que ha fet per col·laborar amb aquesta campanya tant bonica d'animar als nostres companys i malalts aquests dies tan complicats. Espera que us agradi.

Ànims a t@ts!! #aquestviruselguanyementretots #quedatacasa #joactuo


Moltes gràcies al SIS Mercadet i a tots els nois i noies que han participat

Bona tarda, 

T'escric aquest correu des del SIS Mercadet un centre obert de la ciutat de Lleida on atenem a infants amb risc social d'entre 5 i 12 anys. Algunes famílies han mostrat el seu interès en unir-se a aquesta gran iniciativa i a continuació us adjuntem algunes cartes i dibuixos que els infants ens han fet arribar. Molta força i ànims per a tots els sanitaris i pacients que dia rere dia estan lluitant per combatre el covid19. Esperem que aquests dibuixos i cartes els hi donin esperançes i força per seguir endavant. 

Espero confirmació que s'han rebut els fitxers favorablement, 

Una abraçada ben forta, 















Marc i Noelia. Moltes gràcies

Bona tarda companys!
El Marc amb els 6 seus messets també vol participar i animar a les companyes de la mama.
Tots junts ens sortirem d'aquest mal son😊
Salutacions😊





Gràcies Mar

Hola. Sóc la Mar Carrera Olomí, de l'escola pràctiques 2 (faig 6è). M'agradaría adjuntar-vos un dibuix que he fet per a donar ànims als malalts (tan com si tenen el Covid-19, com no). Espero que els hi agradi molt. També m'agradaría molt donar les gràcies als sanitaris que ho estan donant tot cada dia per a millorar aquesta situació.  

Moltes gràcies. 

MAR.




Moltes gràcies Núria, Carlos i Guillem

Adjuntem el treball de Guillem Oca de 3rA de Lestonnac, per ajudar a la feina que feu a l’Arnau de Vilanova, a la vegada que conscienciem als nostres nens.

Gràcies per la tasca

Núria, Carlos i Guillem


Gràcies Edgar


CARTES QUE CUREN

Segurament esteu passant moments inimaginables que ningú no podria haver descrit mai.
No esteu sols, encara que ho sembli, teniu una nova família, “el personal sanitari”, que sempre està vetllant per la vostra salut i està en tot moment al vostre costat.
Dir-vos que aquest personal sanitari també ha adquirit una nova família a la que cuida, mima i es preocupa. Aquesta família sou vosaltres. No és solament professional, també personal. Aquí es troben amb avis, pares, germans, infants… igual que tenen ells a casa.
Ja sabem que esteu patint, però patim tots; famílies, amics,... tots els que veuen en l'estat que esteu i estem, per aquest motiu sorgeixen uns valors que ens reforcen per seguir endavant.
La humanitat és així. La vida ens pot canviar els plans. Seguim mirant en un futur incert.
Entre tots us cuiden, ens cuidem, però amb amor i esperança tot anirà per bon camí.
TOT ANIRÀ BÉ!!! 
ENS EN SORTIREM!!! 


Erik. Gràcies

Hola,

Em dic Erik i tinc 10 anys.
Ja fa quatre setmanes que va començar això del virus.
Tothom s’ha vist confinat a casa, sense sortir, sense poder veure al seus estimats: pares, germans, cosins, amics,...
A nosaltres a casa, estem igual. Fa molts dies que no he vist als meus padrins, i això que abans de tot això, els veia cada dia.
Ara tan sols parlo amb ells per telèfon, i fem alguna que altra videotrucada.
Tinc ganes d’abraçar-los ben fort i donar-los molts petons.

Suposo, que a vosaltres, que esteu aquí a l’hospital, us passa el mateix.
Però ara, heu d’estar tranquils. Heu d’agafar forces i us heu de curar, perquè quan tot s’acabi, quan estigueu bé i ja no tingueu que estar a l’hospital, pugueu retrobar-vos amb els vostres, la vostra família.
No us poseu nerviosos. Tot passarà. Penseu que ara tot el personal sanitari és com si fos la vostra família.
Ja veureu com en breu, tot torna a la normalitat. Tothom tornarà a casa.

Entre tots farem que això s’aturi. A poc a poc és va fent camí.

Molts ànims i una abraçada ben forta.

Salutacions,                               




Gràcies Laia

Hola! 

Sóc la Laia, tinc 12 anys i vaig a l'escola Vedruna de Balaguer.

Us envio aquesta carta i espero que serveixi d'ànims per qui la llegeixi amb el coronavirus.

UNA FORTA ABRAÇADA


CARTES QUE CUREN

     Hola, sóc la Laia i tinc 12 anys. Estic escrivint aquesta carta des de casa, confinada pel  COVID-19 i si llegeixes aquesta carta vol dir que estàs aïllat o aïllada dels teus amics i familiars per culpa del coronavirus, aquesta malaltia que últimament afecta a moltíssima gent de diferents països.

     Vull que sàpigues que no estàs sol o sola amb això, que hi ha moltes altres persones que estan con tu o pitjor i que d’aquí uns dies si tot evoluciona correctament  ja podràs tornar a veure tots els que estimes i podràs  jugar, parlar, riure… amb ells.

     Suposo que pot arribar a ser super avorrit i per això ara et faré una proposta de coses que pots fer per passar l’estona més fàcilment.
Per exemple, si estàs al costat d’una finestra o d’algun lloc que pots veure el carrer pots contar els ocells que passen o els cotxes que circulen. Si t’agrada molt pintar o dibuixar pots fer caricatures o paisatges relaxants. També pots jugar a jocs amb el mòbil com per exemple, el parxís, i t´ho aconsello ja que és molt divertit perquè pots jugar amb altres persones online. Si t'agrada fer manualitats en pots fer per divertir-te ja que hi ha molts tutorials per internet de diferent dificultat.

     Espero haver-te entretingut una estoneta llegint aquesta carta i donant-te idees amb les meves propostes de jocs i activitats. T’aconsello que no et capfiquis amb la malaltia ja que és pitjor i baixen les defenses del cos. Ara toca fer cas dels metges i dels professionals i esperar que passi el temps i tot faci el seu curs...

Molts ànims des de casa i tranquil o tranquil.la que tot anirà bé!!!

Una forta abraçada de la Laia.



Moltes gràcies Genís



Bona tarda,

adjunto el dibuix que ha realitzat el Genís per tal de donar suport als malalts de COVID-19.
ÀNIMS A TOTS!!! HO ESTEU FENT MOLT BÉ. TOT ANIRÀ BÉ.
NOSALTRES ENS QUEDEM A CASA.

Salutacions,




Gràcies Marta



Gràcies Laia

Hola, em dic Laia i envio aquestes cartes que he fet a l'escola Vedruna Balaguer.


TOTS JUNTS!

T'escric a tu que estàs vivint un moment difícil, que estàs experimentant tota la força d'un virus.

Un virus que temporalment ha parat el rellotge de les nostres vides. Un virus que ens ha aïllat de tot i tothom. Que ens ha tancat a casa i ens ha fet canviar el nostre dia a dia. Que ens ha allunyat de les persones que ens envolten. Que ens ha deixat sense els nostres costums, festes, trobades..., . Que ens ha obligat a canviar d'hàbits. Que ens ha fet replantejar coses tan senzilles com rentar-se bé les mans. Que ha posat a prova la nostra força interior. Que ens ha obligat a construir un nou dia a dia ple de limitacions. Que ens ha fet vulnerables pel sol fet de respirar. Que ens ha separat dos metres de tothom. Que ens ha fet experimentar la sensació de portar una mascareta. Que ens fa pensar seguidament en l'existència d'un món invisible als nostres ulls ple de virus i bacteris. Que ens ha ensenyat que les guerres no són com ens havien ensenyat als contes o videojocs, que algun cop l'adversari pot ser invisible.
T'escric per dir-te que no defalleixis. Que entre tots estem fent molts esforços per aturar aquesta maleïda Covid-19. I ho aconseguirem!!
Necessitem que tots i cadascun de nosaltres traiem la nostra força interior per dir-li al Coronavirus que encara que ens prengui minuts físics, els posem virtuals, encara que ens prengui les abraçades, hi posem paraules digitals, encara que ens prengui el nostre dia a dia en creem un de nou amb noves activitats enriquidores.

Tots junts jugarem la mateixa partida contra la Covid-19 i serà Tots junts que guanyarem. Per això, et fem arribar aquestes línies perquè necessitem que tu també juguis. El secret de la victòria contra el Coronavirus és la unió de la força de cada un de nosaltres.

HO ACONSEGUIREM!!











Gràcies Carmen

CARTES QUE CUREN

Hola! Em dic Carmen, segurament estàs pensant uff, una carta ara!! I jo ni la conec o ara no tinc temps per tonteries ja que per a tu ara el temps és el més important en aquest moment, però saps? sí que en tens de temps i a més, què perdràs per escoltar-me? Només un moment... vinga assenta’t i estiguis atent perquè el que et vinc a dir és important.


Bé, com t’he he dit  jo soc la Carmen i tinc 13 anys, i saps? No, no em coneixes però espero que amb aquesta carta t’arribi un tros del meu cor i tota la meva força. Sé que aquests dies estàs trist perquè estàs passant moments molt durs i pensant en tot el que està fent aquest virus, però, saps que també sé? Que ets més fort del que et penses i tu aconseguiràs sortir d’aquesta tal i com segurament has sortit d’altres, així que amb el cap amunt i un somriure, perquè has d’agafar forces, perquè segur que la teva família i gent que t’estima està guardant uns quants petons per quan tornis.


Espero i desitjo que quan hagis rebut aquesta carta ja estiguis molt millor, que llegeixis aquesta carta amb molta alegria tal i com jo l’he feta. I que sàpigues que no estàs sol perquè hi ha un munt de gent recolzant-te des d’aquí fora. T'envio molts petons i abraçades i fins aviat!!! 

#Joemquedoacasa

Miriam i Annabel. Moltes gràcies

Bon dia ús enviem uns escrits i un dibuix per pacients i metges.