Translate

dimecres, 15 d’abril del 2020

Gràcies Cucu


Gràcies Oriol


Gràcies Txus

Bones tardes,
Em dic Txus Mayós i sóc professora de tecnologia del institut d'Alcarràs.
Com a resposta al correu enviat per part de l'aula hospitalària al nostre centre educatiu, els alumnes de 3r d'ESO, hem fet una activitat  creant un dibuix amb un programa en 3d, per animar als adolescents i sanitaris de l'Arnau de Vilanova de Lleida.
Esperem que us agradi

Salutacions cordials

Txus Mayós





Gràcies Cristina

Hola! 
Esperem que tots els nens i nenes que esteu malalts, aviat us fiqueu be i podeu anar a casa amb les vostres families. Un petonet del Izan i la seva familes.


Gràcies Martí



Grácies Isabel


Buenas tardes:
Mi nombre es Isabel, y quería poner un poquito de mi parte con esta carta para que no os encontreis solos, que de verdad estais en las mejores manos , los médicos y enfermeros de este país son estupendos y se desviven para cuidar de cada uno de vosotros, juntos vamos a conseguir eliminar este virus que llegó sin avisar y que pretende quedarse, pero no lo conseguirá porque juntos conseguiremos derrotarlo.
Cada día que pasa es un día menos para que podais reencontraros con vuestros familiares y amigos y pronto despertaremos de esta pesadilla.
Quería elogiar también a los médicos y enfermeros que están siendo en estos momentos nuestra salvación, gracias a ellos podemos tener la esperanza de que todo esto termine pronto.
Es verdad que yo no me encuentro en una situación como la vuestra pero de verdad que sigo muy de cerca toda la información y confío en que las cosas van a mejorar muy pronto.
De nuevo muchas gracias a los profesionales de la salud y un abrazo sincero para todos.

Isabel Guillén

Gràcies Lluisa



En agraïment a la vostra feina i per donar ànims a tots aquells que estan ingressats us enviem uns dibuixos d'uns nens i nenes de 1r curs de cicle inicial.
Molts ànims i molta força!













Gràcies Ruben

¡Hola!, me llamo Rubén; no me conocen personalmente, pero me gustaría decirles a los sanitarios/as y a los pacientes que lo están haciendo muy bien.
A los sanitarios/as, muchas gracias por su labor, son dignos de elogio, siempre con una sonrisa en la cara, cosa que no es fácil, desviviéndose por el prójimo e innumerables cosas que hacen para que esto acabe pronto.
¡NO SABEN LO ORGULLOSOS/AS QUE ESTAMOS POR CADA UNO/A DE USTEDES!
A los pacientes, ánimo, este es solo un bache más en nuestras vidas en el que debemos dejar nuestras fuerzas y energías para salir exitosamente de él. También quiero decirles que no se preocupen demasiado porque con el personal sanitario que tienen al lado no tienen nada que temer.
¡PRONTO VAN A VOLVER A ESTAR CON SUS SERES QUERIDOS!
¿Verdad que sería maravilloso vivir en un mundo sin enfermedades?

SANITARIOS/AS, les deseo fuerzas y energías para aguantar lo poco que queda
PACIENTES, les deseo una pronta recuperación


Atentamente,
Rubén Neagu

Grácies Laia


Gràcies Iris

Carta als sanitaris




Gràcies Ferran

Bona tarda,
Aquests dies de confinament, una de les tasques escolars que li han proposat al meu fill de 9 anys era fer-vos arribar un missatge d'agraïment a l'hospital.
Ell ho ha volgut fer en forma de carta.
Per tant us adjunto la carta del  Calvet de l'escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa.
Aprofitem els seus pares en donar-vos les gràcies a tot el personal de l'hospital per la gran tasca que esteu fent i enviar un petó ben fort a tots els nens i nenes que malauradament han d'estar passant aquests dies a l'hospital.
Una abraçada

Elena


Gràcies Joan

Bon dia!
Des del Col·legi Sant Jaume les Heures us enviem aquesta creació que hem fet pensant en tots i totes vosaltres!

Molta força!

De part del Joan:





Muchas gracias Valeria



Moltes gràcies als alumnes d'Infantil de l'escola els Til·lers d'Artes

Bon dia!
Des de l'escola els Til·lers d'Artes de Lleida us fem arirbar algunes produccions d'ànims dels nostres alumnes d'Infantil.
A mesura que ens en vagin enviant més us les farem arribar.
Esperem que us animin i poguem contribuir, en la mesura del possible, a treure algun que altre somriure tant a pacients com a l'equip sanitari.

Moltes gràcies i ànims!








Gràcies Guillem



Pau. Moltes gràcies

Hola soc el Pau Tejedor Almirón, tinc 8 anys i visc a Alcarràs. M'agradaria enviar-vos aquest dibuix que he fet perquè vull que us recupereu molt aviat i espero que us agradi.
🙏😀😜🚀🚀


Gràcies Hugo

Hugo Ocaña de l'escola Santa Jordi de Puigverd de Lleida.


Gràcies Larisa


Gràcies Salva

Hola, bon dia. Em dic Salva. Vixc a Oliva-València. Voldria compartir amb vosaltres, sanitaris, una paraules d'ànim. 

Estimats sanitaris, moltes gràcies per la vostra dedicació. El vostre treball és indispensable, però sobretot encomiable. És una gran demostració de dedicació i estima pel proïsme. La vostra actitud davant l'adversitat és un exemple de com actuar quan les coses van malament. Moltes gràcies per l'excel·lent labor, encara amb els riscos que això suposa.

Voldria compartir amb tots vosaltres unes paraules bíbliques. Estan escrites en Isaïes 41: 10: “No tingues por, perquè estic amb tu. No t'angoixes, perquè soc el teu Déu. Jo et donaré forces. Sí, jo t'ajudaré. Amb la meua mà dreta de justícia, et sostindré”. Podeu tindre la seguretat que Déu vos sostindrà.

Tots aquells que confiem en el nostre bon Déu Jehovà, podem donar fe que estes paraules són del tot certes. Déu ens dona les forces per a suportar el dolor, la malaltia, els adversitats ,en definitiva. I podeu tindre la seguretat que, a tots vosaltres, vos donarà les forces per a seguir, però també les benediccions que, un col·lectiu com el vostre, mereix.

El que vos he dit, gràcies per estar ahí. Gràcies per existir.

Una forta abraçada.

María José. Gracias

Hola, mi nombre es María José. 

Quería escribirte para darte animo, y que sepas que te están ayudando todos los equipos sanitarios,como estamos viendo en los informativos .Ellos están haciendo todo lo posible para que vayas pronto a casa y así poder reunirte con tus seres queridos y abrazarlos.

Este confinamiento me hace pensar en que necesitamos ayudarnos unos a otros de diferentes maneras, una de ellas es quedándonos en casa. Pero yo pensé en escribirte estas palabras pues quizás en un futuro las necesite yo misma. La verdad es que esta situación es muy difícil para todos, pero en especial para los que estáis luchando contra el virus separados de vuestros seres queridos. Es por eso que quiero escribirte esta carta para decirte que aunque no puedo entender lo mal que lo estas pasando ni saber como te sientes pienso mucho en vosotros y quiero daros animo para seguir luchando. Una cosa que te ayudará, es pensar en momentos que has pasado y has sido muy feliz y te gustaría estar allí, esos bonitos recuerdos te ayudarán a tener fuerzas para seguir. Sois muchos los que estáis saliendo recuperados de esta enfermedad, y tenéis todo un equipo de profesionales que se están esforzando al máximo para daros los mejores cuidados.

Mantente positivo/a. Una cosa que me ha ayudado a mí mucho es saber lo que la Bíblia nos dice sobre el futuro que nos espera. Es muy esperanzador, allí dice, en el libro de Isaías 33.24, que muy pronto nadie estará enfermo. Verdad que sera maravilloso ver cumplidas estas palabras? 

Animo!!!! Oraremos por todos vosotros. 

Un saludo.

Moltes gràcies

Tots junts parem el virus.


Albert. Gràcies


CARTES QUE CUREN

Hola, em dic Albert i tinc tretze anys. Sóc un nen de Balaguer, la capital de la Noguera i estudio a l'Escola Vedruna Balaguer. En aquesta escola ara mateix estem en quarantena, que suposa un gran esforç perquè podem sortir de casa solament per anar a comprar. Per això faré un breu escrit per tots aquells pacients que estan fent front a un virus anomenat COVID-19.

Avui, dia 28 de març, ja som més de 14.000 persones infectades. Això vol dir que hi ha moltes persones que estan patint aquest virus i la gent que no el té ha de fer un esforç molt gran, i quedar-se a casa, no només per ell, sinó per tots els familiars, persones properes i la gent que ens envolta. Els metges han representat les persones infectades amb una corba que, encara que tinguem molts infectats, no ha arribat a la part més alta, així que a les persones que esteu als hospitals us dono moltes forces i desitjo que pugueu resistir aquest virus que està donant un cop molt fort a tot el món, sobretot al sistema sanitari.

Finalment sol vull donar molt suport als metges que estan fent tot el possible per acabar amb aquest virus, però sobretot a les persones que estan a l'hospital, que cada dia en són més, però que si anem a la part positiva, també tenim més de 3.000 recuperats a tot Catalunya.

ÀNIMS!!!!!

#joemquedoacasa        #totanirabe

Gracias Carolina

QUERIDO AMIGO @ MI NOMBRE ES CAROLINA,
TE ESCRIBO ESTA CARTA PORQUE COMPRENDO QUE ESTAS PASANDO POR UNA SITUACIÓN MUY LAMENTABLE Y TRISTE, Y MAS POR NO TENER A UNO DE LOS TUYOS CERCA.
MI DESEO ES ANIMARTE Y HACERTE SABER QUE NO ESTAS SOLO @ CUENTAS CON EL CARIÑO Y APOYO DE TODO EL PAIS Y AUNQUE NO TE CONOZCO QUIERO COMPARTIR CONTIGO ALGO QUE A MI EN MOMENTOS DIFICILES ME HA AYUDADO MUCHO Y ES LA ESPERANZA CONSOLADORA QUE NOS DA DIOS EN SU PALABRA LA BIBLIA.
EL NOS PROMETE QUE MUY PRONTO EL DOLOR, EL SUFRIMIENTO, LAS ENFERMEDADES E INCLUSO LA MUERTE DEJARAN DE EXISTIR, TEN FE EN ESTAS PROMESAS.
ME GUSTARÍA CITARTE ALGUNA DE ELLAS:
ISAIAS 33:24 Y NINGUN HABITANTE DIRA: “  ESTOY ENFERMO “
APOCALIPSIS 21:4 Y LES SECARA TODA LAGRIMA DE SUS OJOS Y LA MUERTE YA NO EXISTIRÁ, NI HABRÁ MAS TRISTEZA NI LLANTO NI DOLOR…
SOLO ME QUEDA DECIRTE Y ANIMARTE A QUE SEAS FUERTE Y  SIGAS LUCHANDO Y PIENSA EN TODA TU FAMILIA Y AMIGOS  QUE TE ESPERAN CON ANSIAS PARA VOLVER A ABRAZARTE.
ADEMAS CUENTAS CON UN GRAN EQUIPO MEDICO QUE SACRIFICAN SU VIDA PARA ATENDERTE Y DARTE LA MEJOR ATENCIÓN Y CUIDADO.
ME DESPIDO CON MUCHO CARIÑO Y ANIMO QUE TODOS  SALDREMOS DE ESTA!!!!

Moltes gràcies Pepita i curs 1r de l´Escola Salvador Espriu

Hola
Des de l´Escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer, el curs de 1r us envia el nostre suport i estimació.
Gràcies per la vostra feina

Una abraçada,

Pepita.



Moltes gràcies Escola Mossèn Ton Clavé

Bon dia,
Des de l'escola Mossèn Ton Clavé de Vila-sana, us enviem cartes i dibuixos que ha realitzat el nostre alumnat per a tots vosaltres, tant per al personal que treballa a l'Arnau, com per a tots els malalts que estan patint a conseqüència del coronavirus.
És un treball realitzat amb molt de carinyo i il.lusió. Esperem transmetre molta energia positiva i molts ànims a tothom i de ben segur que més d'un somriure apareixerà en molts rostres.

TOT SORTIRÀ BÉ!!!

El claustre


CARTES:


6/04/2020  
Hola amic/amiga que estas a l'hospital.                                            
Em dic Quim , tinc 8 anys i visc a Vila-Sana (Lleida). 
T'escric aquesta carta perquè se que esteu als hospitals per culpa del corona virus i que  
 teniu que estar sense les vostres families. 
Espero que amb aquesta carta us animeu molt , nosaltres estem pensant en vosaltres ,que us recupereu molt aviat per a que us retrobeu amb els vostres familiars. 
Pel nostre bé ja fa 25 dies que estem tancats a casa,tenim moments de tot,ens aburrim a estones, però trobem la solució per passar-ho bé amb la familia(fem videotrucades amb els padrins i amics ,juguem a jocs de taula i amb alguns amics juguem a jocs que parlem a traves de micros ) tinc ganes de tornar a veure la familia i poder tornar a l'escola ,però sobretot el que voldria es que els que teniu aquest virus us cureu ràpid i no l'hagafeu mai més. 
Espero que t'hagi agradat la meva carta. 
Una abraçada!! 

Quim. 






Adrià                                                                               01/04/2020             
                                                                   
Estimats infermers/es, sanitaris/es, metges/es,farmacèutics/es…, 

En aquests moments sé què esteu vivint un moment difícil i què no és gens fàcil controlar-ho tot alhora. 

També s’estan esgotant  materials sanitaris com per exemple bates,mascaretes,guants… i també s’estan col·lapsant els hospitals. 

Com ho feu per aguantar tot això? 

També vull afegir que els metges/es,infermers/es sanitaris/es,farmacèutics/es… esteu fent una bona feina perquè vosaltres també teniu una vida a fora del recinte i també teniu una familia.  

Vosaltes dia a dia esteu lluitant per vèncer aquesta pandèmia mundial. 


Desde casa us desitjo el millor i espero que pugueu amb tot. Atentament, 
L’Adrià.



6-04-2020 
Hola amic/amiga que estàs a l’hospital                                                    
Em dic Aina i tinc 11 anys visc a Vila-sana(Lleida)
T’escric aquesta carta perquè se que esteu sols als hospitals sense les vostres famílies .
Nosaltres estem tancats a casa des de fa 25 dies sense poder sortir al carrer, per sort el meu germà i jo tenim un pati molt gran on podem jugar a pilota, anar amb bicicleta,...
Nosaltres vivim a 30min en cotxe dels nostres padrins, llavors tampoc els podem veure, però fem videotrucades per poder parlar amb ells, això també ho fem amb els amics de la escola per passar l’estona, ens expliquem que em fet durant el dia, com estem,...
Espero que pugeu sortir aviat d’aquest hospital sense tenir que patir, i pugeu tornar a estar amb les vostres famílies com abans.
Una abraçada
Aina.J

Tot anirà bé

                                                                                         



                                                                                  Vila-sana, 7 de març de 2020

Hola personal sanitari:

Jo em dic Ares, visc amb un poble de 717 habitants molt petit, que es diu Vila-sana tinc 8 anys. Tinc una casa molt gran i per això puc sortir a donar una volta al jardí i a jugar.

Sé que us falta molt material com: vestits, mascaretes, guants, llits, tubs...

Sé que esteu molt col·lapsats de gent a l’hospital per que la gent vol vindre per curar-se però crec que us en sortireu vosaltres podeu.

Per que això la gent s’hauria de quedar a casa perquè la gent que no es queda es pot infectar de coronavirus o  altres coses també es recomanable rentar-nos les mans molt bé i no tocar moltes coses.

Mireu jo soc una nena que no acostumo a estar gaire  a casa,  per que  sóc jugadora de hoquei del Vila-sana. Tinc molts partits de hoquei, a fora o a casa,  els que son a fora els diumenges és una mica rotllo perquè va dilluns després.

Us envio molts ànims a tot el personal sanitari.

UNA ABRAÇADA PER TOTS!!!

ARES MOLINS GASET




DIBUIXOS:










Gràcies Odei (alumne de l'escola Antònia Simó i Arnó)

Hola! Sóc una mestra de l'escola d'Almacelles, Antònia Simó i Arnó. Un alumne meu ha fet aquest dibuix i la família m'ha demanat si us el puc fer arribar.

Està fet amb molt carinyo per l'Odei de p4


Gràcies Ingrid

Us deixem un dibuix de part de la Ingrid per contribuir en animar els pacients aquestos dies. Ánims!