Translate

divendres, 17 d’abril del 2020

Ángel i Davinia. Gràcies


Estimats sanitaris:
Ens diem Àngel i Davinia i som d’un poble de València, Oliva. Vos escrivim estes paraules per poder transmetre-vos un poc de força i ànim. Veiem que dia rere dia vos desgasteu i ho doneu tot, inclús la vostra salut, per ajudar als altres.
Vos donem moltes gràcies per estar ahi, sempre disposats, ens recordeu les paraules bíbliques de Fets 20:35 que diu:”Sempre us he ensenyat que heu de treballar de valent per ajudar als que ho necessiten. I recordeu les paraules del Senyor Jesús, quan ell mateix va dir:”Fa més feliç donar que rebre”. Estem segurs que sou feliços al donar als altres de vosaltres mateixos, però, també sabem que esta situació esgota molt i vos pot afectar física i emocionalment.
El meu home i jo som Testimonis de Jehovà i trobem molt de consol i ànim en la Bíblia, i volem compartir amb vosaltres unes paraules que a nosaltres ens ajuden molt dia a dia, es troben en Filipencs 4:6,7:”No us preocupeu per res, sinó feu saber a Déu les vostres peticions en tot moment, fent oració i súpliques, i donant les gràcies, i la pau de Déu, que va més enllà del que podem entendre, protegirà el vostre cor i la vostra ment per mitja de Jesucrist”.
Vos tenim molt presents en les nostres oracions per a que pugau tindre eixa pau mental que vos permitisca continuar amb molta força i ànim tant al treball com en casa, sobretot amb les vostres famílies.
Vos volem molt encara que no ens coneguem i vos donem moltíssimes gràcies per desgastar-vos en ajudar als altres. Ànim!!! No vos rendiu!!!

                                   Una forta abraçada: Àngel i Davinia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada