Translate

dijous, 23 d’abril del 2020

Gràcies Laia



Hola,
Us adjunto la meva carta en participació a la iniciativa que s'ha creat.

Espero que us agradi!

Laia Canosa Castellà
NO ESTEU SOLS
Aquesta carta va dirigida a tot el personal sanitari:

És molt difícil posar-me a la vostra pell, però, tot i la meva joventut, entenc que el virus de la Covid-19 us està fent viure dia a dia una situació molt complicada i incerta, però el que si que podem fer la resta de les persones que no som personal sanitari és donar-vos ànims i tot el nostre suport, i això és el que espero que us transmeti aquesta carta.

En primer lloc, crec que la feina que realitzeu a l’hospital és admirable ja que a més dels coneixements que cal per fer-la, també és necessari tenir una gran vocació i entrega, i això ho perceben totes les persones a les que esteu cuidant i curant.

Seguidament mencionar que és molt alt el risc al que esteuexposats, impressionant el munt d’hores i torns que feu perquè tot surti bé i per a que cada pacient estigui ben atès i sobretot impressionant la professionalitat amb que sabeu portar aquesta situació.

També, dir-vos que sou gent molt valenta, i que amb un somriure vostre o una carícia podeu alleujar una mica el dolor i patiment dels malalts, per això, us considero uns autèntics herois i heroïnes.

Per últim dir que espero que no s’oblidi mai el gran treball que esteu realitzant i que la gent us valori més perquè sense vosaltres no podríem superar aquesta situació.

MOLTS ÀNIMS A TOTS!MOLTES GRÀCIES!I HO ESTEU FENT GENIAL!

 Canosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada