Translate

dimecres, 29 d’abril del 2020

Gràcies Jordi

Benvolgut personal sanitari/pacients,
us adjunto el meu text per donar ànims i suport.


TEXT:


En primer lloc voldria dir als pacients que tot anirà molt bé, que la meva padrina també té coronavirus i està progressant molt bé igual que anireu fent tots vosaltres, perquè se està treballant en la cura amb la qual tots vosaltres sobreviureu a la pandèmia. Estareu molt asustats amb raó, però heu de confiar en el personal sanitari.

En segon lloc, estic segur que tots els pacients recuperats és gràcies als sanitaris. Encara que sigui setmana Santa treballen molt per a fer que els infectats es recuperin, i es juguen la seva vida per salvar-los a tots. A l’hospital Arnau de Vilanova hi treballa el meu tiet fent el millor amb els seus companys per a que tots els malalts es recuperin.

Per últim voldria dirigir-me a la gent que té la sort de no tenir la malaltia. La única ajuda que pot mostrar es que es quedi a casa, perquè d’aquesta forma evita els contagis i aconseguirem menys persones infectades de coronavirus, i només sortir per a passejar el gos o anar a comprar coses essencials.

I moltes abraçades a la gent que està sola a casa ja sigui perquè la seva dona/home, fill/a, padrí/na, etc... té aquesta malaltia.

Una abraçada,
Jordi Riera Pintado/Maristes Montserrat Lleida/1rESO B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada