Translate

dimecres, 29 d’abril del 2020

Gràcies MANOLI

Bona tarda,
No puc ni imaginar per tot el que estàs passant, pel dolor físic però també pel dolor emocional que produeix el no tenir al teu costat ni a familiars ni  amics.
No perdis l'esperança. Hi ha una dita d'un llibre molt antic que diu "Si et desanimes en els moments difícils , et faltaran les forces". El meu objectiu es  donar-te ànim perquè no et faltin les forces per seguir lluitant amb aquest virus.Potser ara et se fa difícil ser positiu,i ho entenc, però hi ha tantes coses per no llançar la tovallola, en tota la gent que espera que tornis, en els infermers i metges  que estan al teu costat perquè puguis sortir endavant.Tot i ara, hi ha moltes coses que agrair.
No estàs sol/a.Hi ha persones que t'estimen i que no deixen de pensar en la teva recuperació amb moltíssimes ganes de tornar a estar amb tu i d'abraçar-te. I també estem persones anònimes que volem animar-te i donar-te esperança.

Hi haurà un abans i un desprès en la vida de molta gent un cop s'hagi superat aquesta pandèmia. Jo soc de mentalitat positiva, i aquest moment, m'ha servit per adonar-me de la sort que tinc pel fet  d'estar viva, de gaudir de la meva família, de poder veure el sol i aviat de poder passejar i això es el que vull transmetre .
Ara es hora de seguir endavant, aviat tot quedarà enrere. Però haurem après que la gent no necessita tantes coses per viure, que el que realment dona la felicitat ja ho tenim però no l'apreciem, que la vida en si ja es un regal maravellos, que una rialla potser la millor cura i una abraçada la millor pastilla pel desamin.
Així que et dono una forta abraçada, d'aquelles que poden viatja fins a la teva habitació i envoltar-te ben fort fins fer-te sentir que no estàs sol ,que tot sortira be.

Desitjo de tot cor una pronta recuperació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada