Translate

diumenge, 10 de maig del 2020

Moltes gràcies alumnat curs 5è Escola Riu Segre de Lleida.

Molt bon dia, us envio les cartes que els alumnes de 5èB us han dedicat per agrair-vos la vostra feina i per animar a les persones que ho estan passant una mica malament a l'Hospital. Com veureu, ho han fet amb tota la il·lusió del món!

Tanmateix, tot l'equip docent de l'escola s'uneix en aquest reconeixement, agraint-vos enormement la vostra tasca, i desitjant una ràpida recuperació a les persones malaltes.
Una abraçada molt forta,

Albert (tutor de 5è B).



CARTES:


Hola! Em dic Lina, i estudio a l’escola Riu Segre. Et dic que et recuperis i que puguis estar amb la teva família molt haviat .No sé com et va passar això però segur que no ho vas fer volent. Jo crec que els infermers et cuiden molt bé . Has de tenir molta força,  no es si tens globuls rojos i tot aixo es lo de dintre; has de teinir molts ànims si tens força anims i  dir-t’ho sempre. No ha de plorar,  has de tenir ànims, estar content i no enfadar-te quan estàs en una situació difícil. Ànims!
Finalment, voldria que li diguessis als infermers i infermeres ,de la meva part, que  també aquesta carta és per ells, ja que també necessiten ànims.











Buenas a todos se que estamos en un momento difícil. Yo os quiero agradecer a todos los que estáis trabajando para que este tiempo sea más corto; médicos/as, enfermeros/as, policías, bomberos/as.
Espero que este verano haya acabado todo y podamos disfrutarlo todos. Así que desde casa os envío un fuerte abrazo y muchos ánimos porque lo estáis haciendo muy bien.
Un saludo espero que estéis bien. Salud.
Unax 












Bon dia,
Què tal? La millor manera que he trobat per animar-vos, és explicant-vos un conte:

El gegant que estava sol

Si ja sé que soc un colom!!! Però soc el narrador de la història, t’agradi o no!

Però...Explico  la història o no?!

Hi  havia una vegada una ciutat més o menys com Lleida, on els habitants vivien molt feliços. Els nens i nenes jugaven ara aquí ara allà, els adults xerraven entre ells, passejaven el gos, anaven amb bici...ETC. Però un dia solejat amb una brisa suau, va aparèixer  un gegant molt i molt gran, que es va instal·lar a un bosquet com la mitjana .
Ningú s’atrevia a sortir de casa...Ni tan sols a passejar el gos! Era estiu, però sobre de la ciutat hi havia un gran núvol  gris. Al segon dia del confinament una nena de 5 anys, molt llesta i valenta, no va poder més i va anar a veure el gegant. Quan va arribar  a la cova va sentir un veu que deia:

-Ves-te’n! Vull estar sol, com vosaltres dieu:

Soc un monstre!-Va dir el gegant plorant.

-Ja...,Saps, jo no crec que siguis un monstre, la gent diu que el núvol de sobre la ciutat es perquè bufant l’has portat tu, però jo crec que és perquè no volen ser el teu amic, aquesta és la millor cosa de la vida: tindre amics i anar-ne fent de nous.
El  gegant sortir de la cova amb un pam de boca.

El gegant i la nena van anar de la mà a fer entrar en raó els de la ciutat.
En arribar  els van dir que marxés, el gegant, però com que van veure que anava de la mà amb la nena van sortir a fer-se amics del gegant.

I tota la ciutat va agrair sempre el que els havia fet veure la nena.
Fi

Espero que us hagi agradat la meva historia, una abraçada i molts ànimsssss.
J
Èric Arumí Alarcón, Escola Riu Segre 5è










Hola em dic Maria. Sóc una nena de 10 anys, visc a Pardinyes. Em voldria dirigir a tot el personal sanitari perquè està fent tot el possible per a curar a les persones amb Covid 19. Estan molt temps sense veure a les seves famílies i deu ser molt dur no poder veure-les. Que malament ho deuen passar.
Jo espero què això acabi d’una vegada perquè així totes les persones que treballen i no tenen ni un minut per estar amb la família , llavors si què podran.

           Sou els nostres herois.

Maria                Escola

Redondo            Riu
Nieto            Segre










Hola nens i nenes de l'hospital, espero que estigueu bé. Us dono un consell per estar millor, sol heu de pensar en positiu i somriure. Jo des de la meva casa us desitjo lo millor per a vosaltres i que lo que esteu passant s'acabarà ràpid.
Ànims!!!,
Gilbert Ballesteros.










HOLA HEM DIC HASSANA SHAKIBUN OSARETIN, de l’escola  RIU SEGRE . AQUESTA CARTA ÉS PER TOTS ELS MALATS QUE ESTAN CONTAGIAT DE CORONAVIRUS. DESITJO QUE TOTS QUE ESTEU BÉ PER VEURE ELS TEUS AMICS I FAMÍLIA HAS DE LLUITAR, QUE TOTS ELS MALATS SUPERIN EL CORONAVIRUS, QUE ESTEU SANS. DESITJO QUE TOT S’ACABI I T’ENVIO UNA ABRAÇADA.
MOLTS MOLTS PETONTS.

ÀNIMS!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada