Translate

dissabte, 4 d’abril del 2020

Gràcies Raquel

Bon dia,
El meu nom és Raquel. Sóc veina de Lleida i et volia fer arribar unes paraules d'ànim.
No puc ni imaginar el que suposa estar ingressat aquests dies, especialment sense poder gaudir dels abraços i la companyia dels éssers estimats. Vivim una situació sense precedents i cap de nosaltres estava preparat. L'únic que sabem és que els professionals estan fent tot el que poden i més i que estàs en bones mans. 
En aquests moments difícils el que més m'anima és el que ha après de la Bíblia, que ja parlava de situacions com la que estem vivint. Però també descriu el que passarà després de tots aquests esdeveniments, i són molt bones notícies.


10  Llavors els hi va dir: «Un poble* lluitarà contra un altre poble, i un país* contra un altre país. 11  Hi haurà grans terratrèmols, i per tot arreu fams i epidèmies. La gent veurà coses espantoses i grans senyals al cel.  (Lluc 21:10,11)

 i Déu estarà amb ells.  I eixugarà totes les llàgrimes dels seus ulls, i la mort ja no existirà, i mai més hi haurà laments, ni plors, ni sofriment. Les coses del passat ja no hi són». (Apocalipsi 21:4) 


Sens dubte serà meravellós veure aquesta promesa complida en breus. Espero que et recuperis ben aviat i puguis tornar a casa amb els teus.

Rep una forta abraçada!!

...Ens en sortirem🙌❤💙💚💛💜🌈🌈


Raquel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada