Translate

dissabte, 4 d’abril del 2020

Moltes gràcies Sara, Pol i Iona

Hola a totes i tots els que feu possible aquest projecte,

En primer lloc agrair-vos la vostra tasca, ara i sempre, tot i que en aquests moments sigui més visible.Sóc tutora d'un grup de 6è a l'escola Parc del Saladar d'Alcarràs i al conèixer la vostra iniciativa, els hi vam fer arribar animant-los a participar. 

Ja n'he rebut tres i els hi he promès que us els faria arribar. Així que us els adjunto esperant poder-vos en fer arribar més els propers dies.

Gràcies de nou.

Una abraçada,

Meri


AGRAÏMENTS PER A TOT EL PERSONAL SANITARI 
Naltres sabem que vosaltres els metges esteu lluitant molt per poder frenar el Coronavirus i per ajudar a la gent que està malalta i que està tenint aquest virus. Així que jo us vull dir que no perdeu la confiança i l'esperança i que seguiu endavant. També vull dir a les persones que estan ingressades a l´hospital que no se preocupin perquè valtres els metges, esteu al seu costat i que ells estiguin tranquils i que els hi digueu que això passarà molt ràpid si tots junts col·laborem. Així que nosaltres us donem les gràcies perquè sabem que esteu fent tot el possible per a que això pari de una vegada. 
MOLTES GRÀCIES PER EL QUE ESTEU FENT.  
Sara Vesa  




Hola, el meu nom és Pol 
No ser perquè estàs a l’hospital, però sé que potser t’agradi imaginar la meva plaça.  No veig gent caminant per la plaça però saps què? El que veig són coloms i alguna oreneta, és xulíssim!! També veig a gent als l balcons prenent el sol, abans sol sortíem nosaltres, però ara són més els que surten! Cada dia hi ha algú que posa música, i s’aplaudeix a molta gent que treballa  fora de casa seva. Pels matins no escolto els cotxes, s’escolten els ocells. 
Espero que ben aviat puguis sentir tot això des de casa teva.  
Tot anirà molt bé!!! 
  
POL 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada