Translate

dimecres, 15 d’abril del 2020

Albert. Gràcies


CARTES QUE CUREN

Hola, em dic Albert i tinc tretze anys. Sóc un nen de Balaguer, la capital de la Noguera i estudio a l'Escola Vedruna Balaguer. En aquesta escola ara mateix estem en quarantena, que suposa un gran esforç perquè podem sortir de casa solament per anar a comprar. Per això faré un breu escrit per tots aquells pacients que estan fent front a un virus anomenat COVID-19.

Avui, dia 28 de març, ja som més de 14.000 persones infectades. Això vol dir que hi ha moltes persones que estan patint aquest virus i la gent que no el té ha de fer un esforç molt gran, i quedar-se a casa, no només per ell, sinó per tots els familiars, persones properes i la gent que ens envolta. Els metges han representat les persones infectades amb una corba que, encara que tinguem molts infectats, no ha arribat a la part més alta, així que a les persones que esteu als hospitals us dono moltes forces i desitjo que pugueu resistir aquest virus que està donant un cop molt fort a tot el món, sobretot al sistema sanitari.

Finalment sol vull donar molt suport als metges que estan fent tot el possible per acabar amb aquest virus, però sobretot a les persones que estan a l'hospital, que cada dia en són més, però que si anem a la part positiva, també tenim més de 3.000 recuperats a tot Catalunya.

ÀNIMS!!!!!

#joemquedoacasa        #totanirabe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada