Translate

dimecres, 15 d’abril del 2020

Gràcies Salva

Hola, bon dia. Em dic Salva. Vixc a Oliva-València. Voldria compartir amb vosaltres, sanitaris, una paraules d'ànim. 

Estimats sanitaris, moltes gràcies per la vostra dedicació. El vostre treball és indispensable, però sobretot encomiable. És una gran demostració de dedicació i estima pel proïsme. La vostra actitud davant l'adversitat és un exemple de com actuar quan les coses van malament. Moltes gràcies per l'excel·lent labor, encara amb els riscos que això suposa.

Voldria compartir amb tots vosaltres unes paraules bíbliques. Estan escrites en Isaïes 41: 10: “No tingues por, perquè estic amb tu. No t'angoixes, perquè soc el teu Déu. Jo et donaré forces. Sí, jo t'ajudaré. Amb la meua mà dreta de justícia, et sostindré”. Podeu tindre la seguretat que Déu vos sostindrà.

Tots aquells que confiem en el nostre bon Déu Jehovà, podem donar fe que estes paraules són del tot certes. Déu ens dona les forces per a suportar el dolor, la malaltia, els adversitats ,en definitiva. I podeu tindre la seguretat que, a tots vosaltres, vos donarà les forces per a seguir, però també les benediccions que, un col·lectiu com el vostre, mereix.

El que vos he dit, gràcies per estar ahí. Gràcies per existir.

Una forta abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada