Translate

dilluns, 13 d’abril del 2020

Gràcies Ibai


CARTES QUE CUREN

Hola, a totes les persones que heu d’estar aïllades per culpa del nou virus COVID-19, heu de saber que teniu el suport de tota la població. Aquest virus és dolent però ens està ensenyant moltes coses.

Tot va arribar un dia per la tarda quan ens van comunicar que hauríem d’estar 14 dies tancats a casa, molta gent s’ho va prendre com si fos de broma, però tant de bo hagués estat una broma o unes vacances. Si fa un mes i mig ens haguessin dit això, no ens ho hauríem cregut. El dolent és que ara no podem estar amb els amics, amb els avis, ni sortir de casa per fer coses que hem fet sempre. A part d’aquestes coses dolentes en què ha influenciat el COVID-19, també ens està ensenyant coses noves com per exemple a ser més solidaris, a no sortir a passejar per no infectar a ningú, també hi ha gent que, des de casa i per actuar de manera solidària, fa mascaretes per donar-les a la gent o als hospitals de manera gratuïta, i molts esportistes d’elit, cantants i famosos fan donacions de diners i mascaretes. Els metges, les persones que netegen el carrer, els treballadors de supermercats... els hem  de donar a tots i a totes les gràcies una i mil vegades, ja que s’exposen al perill. 

Per tot això, a totes les persones que heu d’estar aïllades us donem suport per a què sortiu al carrer al més aviat possible, aquest virus es venç amb solidaritat. D’aquesta en sortirem i n’estic ben segur. Ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada