Translate

dimecres, 8 d’abril del 2020

Gràcies Aina i Carles del Col·legi Episcopal

Benvolguts/des,
em plau fer-vos arribar aquesta carta d’ànims d’una alumna de primària del Col·legi Episcopal als pacients ingressats a causa del coronavirus.

Carles Alsedà


Hola,
Sóc una estudiant de 5è de primària del Col.legi Episcopal i com tots els meus companys, companyes, professors, familiars i amics estem  confinats a casa des del dia 13 de març.
És una situació nova per a tots, de cop i volta ens han canviat les nostres rutines diàries i ara ja no podem sortir de casa. Són moltes les persones que esteu malaltes i us trobeu aïllades a l’hospital on  les hores us passen molt lentament, ja que no teniu la companyia dels vostres familiars. És injust tot el que està passant. Hi ha avis i àvies a les residències que ja no poden rebre visites ni tan sols poden sortir a passejar.
Us volia transmetre molts ànims, no esteu sols, tots volem que això acabi aviat i ens hem conscienciat no sortint de casa per tal que aquest virus no es propagui més i poder aturar-lo.
Desitjo que aquests dies que us queden a l’hospital els passeu de la millor manera possible, des d’aquí fora tots estem lluitant per vosaltres i per vèncer aquest virus. Entre tots ho aconseguirem, espero que aquestes paraules us ajudin en el vostre dia a dia i millorin el vostre ànim. Estic segura que us en sortireu d’aquesta situació i en breu podreu tornar a casa amb la vostra família.

Una abraçada,

Aina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada