Translate

dimecres, 8 d’abril del 2020

Gràcies Maria

Hola,

Us adjunto una carta.

Espero que us agradi.

Moltes gràcies.

Maria Aige Ribalta.


SEGUIM ENDAVANT,
PERQUÈ A NOSALTRES RES NO ENS PARA!

Fa dies que ho penso. No paro de rumiar-ho al meu cap. Tothom en parla. Sé que últimament estem en una situació molt difícil i trista. Per tothom és molt dur. Hi ha gent que s’està jugant la vida per salvar persones que per mala sort han donat positiu en aquest Covid-19. 

Alguns esteu tristos ja que no podeu sortir perquè ens hem de quedar tots a casa, si volem aturar junts tot això. Sé que potser estàs aïllat dels teus familiars i amics. T’envio molts ànims, i segur que algun dia els podràs tornar a veure i donar-los tantes abraçades i petons com vulguis, perquè tot anirà bé.

M’agradaria felicitar a tota la gent que cada dia, a les vuit de la nit, surt als balcons a aplaudir. Moltes gràcies perquè ells, tot el personal sanitari, estan lluitant contra rellotge dia i nit, ajudant els pacients que han donat positiu en aquesta pandèmia que està afectant a molts països del món. No paren de lluitar fins al final i els vull donar més força i energia, perquè ells segur que poden amb tot i res no els atura.

Creieu que el personal sanitari ho podrà parar sol? No, ells sense nosaltres no. Necessiten l'ajuda de tots! Això significa que no podem sortir al carrer. Reconec que és difícil, però vosaltres podeu amb tot. Segur que sí, ja ho veureu. Sol us demano una mica més de paciència i segur que ben aviat ens veurem, ja que ens trobem cadascú aïllat a casa seva.

Per última vegada, us ho torno a repetir: Moltíssimes gràcies a tothom. Per tot el que feu dia a dia. Us envio aquesta carta perquè segur que cura. Us faig també un petit detall de part meva. Un saquet ben ple d’optimisme, energia i molts ànims.

Si us plau, us demano de tot cor, que no sortiu al carrer, i feu cas a tot el personal ja sigui sanitari o de seguretat, pel bé de tots.

Segur que junts ho parem tot, perquè a nosaltres no ens para res!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada