Translate

dimecres, 8 d’abril del 2020

Gràcies Laia

Hola! 

Sóc la Laia, tinc 12 anys i vaig a l'escola Vedruna de Balaguer.

Us envio aquesta carta i espero que serveixi d'ànims per qui la llegeixi amb el coronavirus.

UNA FORTA ABRAÇADA


CARTES QUE CUREN

     Hola, sóc la Laia i tinc 12 anys. Estic escrivint aquesta carta des de casa, confinada pel  COVID-19 i si llegeixes aquesta carta vol dir que estàs aïllat o aïllada dels teus amics i familiars per culpa del coronavirus, aquesta malaltia que últimament afecta a moltíssima gent de diferents països.

     Vull que sàpigues que no estàs sol o sola amb això, que hi ha moltes altres persones que estan con tu o pitjor i que d’aquí uns dies si tot evoluciona correctament  ja podràs tornar a veure tots els que estimes i podràs  jugar, parlar, riure… amb ells.

     Suposo que pot arribar a ser super avorrit i per això ara et faré una proposta de coses que pots fer per passar l’estona més fàcilment.
Per exemple, si estàs al costat d’una finestra o d’algun lloc que pots veure el carrer pots contar els ocells que passen o els cotxes que circulen. Si t’agrada molt pintar o dibuixar pots fer caricatures o paisatges relaxants. També pots jugar a jocs amb el mòbil com per exemple, el parxís, i t´ho aconsello ja que és molt divertit perquè pots jugar amb altres persones online. Si t'agrada fer manualitats en pots fer per divertir-te ja que hi ha molts tutorials per internet de diferent dificultat.

     Espero haver-te entretingut una estoneta llegint aquesta carta i donant-te idees amb les meves propostes de jocs i activitats. T’aconsello que no et capfiquis amb la malaltia ja que és pitjor i baixen les defenses del cos. Ara toca fer cas dels metges i dels professionals i esperar que passi el temps i tot faci el seu curs...

Molts ànims des de casa i tranquil o tranquil.la que tot anirà bé!!!

Una forta abraçada de la Laia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada