Translate

dimecres, 8 d’abril del 2020

Gràcies Laia

Hola, em dic Laia i envio aquestes cartes que he fet a l'escola Vedruna Balaguer.


TOTS JUNTS!

T'escric a tu que estàs vivint un moment difícil, que estàs experimentant tota la força d'un virus.

Un virus que temporalment ha parat el rellotge de les nostres vides. Un virus que ens ha aïllat de tot i tothom. Que ens ha tancat a casa i ens ha fet canviar el nostre dia a dia. Que ens ha allunyat de les persones que ens envolten. Que ens ha deixat sense els nostres costums, festes, trobades..., . Que ens ha obligat a canviar d'hàbits. Que ens ha fet replantejar coses tan senzilles com rentar-se bé les mans. Que ha posat a prova la nostra força interior. Que ens ha obligat a construir un nou dia a dia ple de limitacions. Que ens ha fet vulnerables pel sol fet de respirar. Que ens ha separat dos metres de tothom. Que ens ha fet experimentar la sensació de portar una mascareta. Que ens fa pensar seguidament en l'existència d'un món invisible als nostres ulls ple de virus i bacteris. Que ens ha ensenyat que les guerres no són com ens havien ensenyat als contes o videojocs, que algun cop l'adversari pot ser invisible.
T'escric per dir-te que no defalleixis. Que entre tots estem fent molts esforços per aturar aquesta maleïda Covid-19. I ho aconseguirem!!
Necessitem que tots i cadascun de nosaltres traiem la nostra força interior per dir-li al Coronavirus que encara que ens prengui minuts físics, els posem virtuals, encara que ens prengui les abraçades, hi posem paraules digitals, encara que ens prengui el nostre dia a dia en creem un de nou amb noves activitats enriquidores.

Tots junts jugarem la mateixa partida contra la Covid-19 i serà Tots junts que guanyarem. Per això, et fem arribar aquestes línies perquè necessitem que tu també juguis. El secret de la victòria contra el Coronavirus és la unió de la força de cada un de nosaltres.

HO ACONSEGUIREM!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada