Translate

dilluns, 20 d’abril del 2020

Gràcies alumnes/as de les Heures





Hola amic i amigues,
Se que no hem coneixeu ni jo us conec a vosaltres però hem dic Nerea i soc de l’escola Sant Jaume –Les Heures os volia donar les gracies als sanitaris i infermers per tot el que estan aconseguint, treballant i lluitant per les postres vides. També donar les gracies als pacients perquè esteu lluitant amb mola força per que aquest virus no pugui amb vosaltres. Imagino que aquests dies no estareu molt agust i us voldríeu marxar cap a casa amb els vostres familiars però vosaltres sou com uns guerrers que tenen que estar de peu en la lluita perquè recorda que per molt alta que sigui la muntanya sempre hi ha un caminet que te porta fins al cim. Se que tot això es dur però tenim que aixecar-nos cada mati pensant avui milloraré. Ara volia dedicar una mica d ela meva carta als sanitaris/es i infermers/es, vosaltres ara mateix sou la nostra salvació sou de aquelles persones que perden temps de la seva vida per oferir-la als altres i això me fa veure que sou unes persones increibles.hi ha vegades que me paro a pensar i si ara mateix fossi metgessa? Sincerament no hi ha paraules per descriure el que sou i esteu fent ara mateix per salvar vides. Espero que això del covid-19 no se allargui i podeu estar una altra vegada amb els vostres familiar i amics.
Amb moltes ganes de que arribi el dia que acabi tot això, us desitjo lo millor de veritat.

Petons i abraçades.

Nerea

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hola a tots hem dic Paula i tinc 11 anys, us vull dir que no perdeu l’ esperança, que aquest virus el podem superar, els sanitaris són ara mateix els que més necessitem, són els superherois que ens salvaran d’aquest virus. Vosaltres els sanitaris que us esteu deixant la pell per tots nosaltres, que aneu cada dia a treballar per curar, dir-vos que sou meravellosos. Vosaltres els que cada dia esteu lluitant per recuperar-vos d’aquest virus, nomes us puc dir, que si es pot, que això es supera, que tingueu paciència, que us recuperareu. Us desitjo el millor que us puc desitjar. Molta força.

                             #johemquedoacasa
Paula


,,,,,,,,,,,,,, 


ELS NOSTRES GUERRERS
Estimat personal sanitari
Avui us vull escriure per agrair-vos tot l’esforç i dedicació que esteu fent aquestos dies per protegir-nos  i cuidar-nos a tots nosaltres.
Esteufent un treballincreíbletot i posar la vostra salut en risc.
Ha de ser molt dur per vosaltres i per la vostra família saber que cada día esteu exposats al virus i lluitant per salvar vides.
Ús envío el meu suport i totes les meves forçes i les de la meva família   perquè pogueu continuar així i siusplau no os rendiu mai perquè ús necessitem mes que mai.
Cada día surto al balcó a les 20h per aplaudir lo mes fort que puc pel vostre esforç i dedicació i sortim tota la família, el meu germà, jo i els meus pares, que  treuen una bubucela per fer el màxim soroll i que us arribi a vosaltres tot el nostre suport i la nostra energía.
Cada cop queda menys i junts ho ha conseguirem!
I tots els de casa meva ens quedem a casa i els meus pares no deixen vindre a ningún a casa i solament parlem per telèfon amb la nostra família tot i que els trobem molt a faltar.
Per favor cuideu-vos molt per que així podreu cuidar de tots nosaltres.
Molts animsiforçes per a tots! Souelsnostres GUERRERS!!!

............................




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada